AndreaK -> RE: Novo porodiliste u Zrenjaninu (27.1.2011 15:34:26)
|
Ono sto ja mogu reci, iz iskustva, ako si resila da predjes kod dr Sijaka samo napred.Mene nista nije moglo spreciti! Nisu mi pravili problem sto nisam tamo od samog pocetka... cak se dr Sijak sam ponudio da preuzme stvar u svoje ruke... no, ima raznih slucajeva i iskustava... Skrenula bih paznju na to da se nikako ne oslanjate na sestre...sa njima samo osnovno, a za sve ostalo sa doktorom... primer: kada sam krajem decembra otisla na kontrolu, znala sam da je moj dr na godisnjem i rekli su mi da ce me primiti lekar koji bude dezuran taj dan...stigla sam tamo posle 2, kontam da je popodne manja guzva i javim se sestri da vidim koji ce me lekar primiti...tek ce ona meni: pa sto niste dosli pre podne?! vratite se sutra, doktorka je sama ovde radi i samo sa svojim pacijentkinjama, okrene se i ode. Osvrnem se, bilo ih je mozda 5...i posle mene su dosle jos dve zenice... Napolju zavejano, vozila sam jedva 40km/h, pre podne ne znam ko bi mi cuvao dete...nema sanse da cu se vracati sutradan... resim ja da je ignorisem, i cekam svoj red. Doktorka naravno nije pravila nikakav problem, pregladala me je...ispricale smo se kao se znamo, dala mi je savete kao da je sasvim normalno sto sam joj se javila dok je moj lekar odsutan...a sestra naravno, pred njom, ni rec nije rekla...radila je ono sto se od nje ocekivalo... i na kraju se ljubazno pozdravila samnom! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|