Anoniman -> RE: Novo porodiliste u Zrenjaninu (6.3.2010 18:38:57)
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: cicko To je moje iskustvo, moj utisak... Ne mora znaciti da ces i ti tako proci. Moja drugarica se prirodno porodila i bila je zadovoljna tretmanom. IZVORNA PORUKA: Dora Joooj, sad me plašiš... Moj prvi porođaj bio je tamo, jaaako loše iskustvo, sva sreća, dobar epilog. Drugi je bio u Zr, nadala sam će i treći će, ali eto, izgleda moram da se vratim i suočim sa demonima prošlosti u obliku belih mantila Doro, ti imaš lepše iskustvo iz Zrenjanina? Jel si pisala negde o tome? Daj molim te link ako jesi ... ili ću sama da potražim.... IZVORNA PORUKA: Dora Ne znam gde sam pisala, bilo je to staro porodilite, Sala za CR maltene na ulici, moj muž i brat gledali CR kroz prozor Ma, imala sam super iskustvo, sad kad je novo porodilište sigurno je još bolje, doktori i sestre- svaka čast, osim babica gore u porodilištu koje nisu htele da odrade BF kako treba, uništavale nam volju za djenjem...ali ajde, mora nešto. CR mi radile Dr. Ilić i Dr. Petrović, profesionalci!
|
|
|
|