Razgovori mama 2025 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ana RR -> Razgovori mama 2025 (1.1.2025 13:56:00)

Drage mame, stigao nam je Januar i 2025. godina. Neka nam svima bude ispunjena smehom, zdravljem i lepim momentima [sm=smiley27.gif]

[img]https://i.postimg.cc/MMqy4fg6/202522-e1735676489374.jpg[/img]

Pošto teme ovog tipa koristimo samo za ćaskanje,molim vas da konkretna pitanja o roditeljstvu postavljate u za to određenim temama.Ako se ta pravila budu kršila chat teme cemo zaključavati. Tome u prilog predlažemo da procitate Klik

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 2025 (3.1.2025 11:55:30)

Dobar dan. Kako ste, mame?

17 joka -> RE: Razgovori mama 2025 (3.1.2025 12:19:37)

Pozdrav drage moje    , pvenstveno   srecnu  i uspesnu Novu godinu vam zelimo od srca  zdravlja  najvise sve drugo ide lako.Evo  mi polako zakazujemo  rodjendan ,krstenje i vencanje  sve zajedno.  Planiramo i selidbu  na prolece pa ce biti zurka , ja treba da pocnem da radim i   sama pomisao mi tera suze na oci...kako ste se vi  izborile sa tim?Devojke hajduci pravi , hiperaktivna i tvrdoglava deca  na majku izgleda😅 proletelo mi vreme evo imaju 9 ipo meseci😒Planiramo i po eskime pa kako Bog bude zeleo bice a voleli bi uh... cini mi se da mi se vratila ista ona zelja kao sto smo je imali svih ovih godina i pre njih 

flamingos -> RE: Razgovori mama 2025 (3.1.2025 17:30:51)

Joko,pozdrav od mene.Ljubi dečicu,uživajte u svakom trenutku i neka vam se ostvare sve želje.❤️❤️Ivana,mi smo dobro.A vi?Juče smo išli na slavu kod prijatelja.Dani baš brzo prolaze.Ostale mame?Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

Stranica: [1]