Tiziana -> RE: Razgovori mama 2025 (1.2.2025 11:34:21)
|
Ćao drage devojke.Nije me bilo, ali vidim da se slabo pise inace.Ja kod frizera sa sto folija na glavi pa konacno imam i malo nekog vremena u kom nemam sta da radim🫣Ne znam vi, ali ja sam pod ogromnim utiskom svega ovoga sto se desava. I iako sam u skoroj proslosti imala jedno surovo otreznjenje koliko u zivotu nista nije vredno mrve sekiracije u odnosu na ono sto se desilo, tako i sada shvatam besmisao naseg svakodnevnog stresa na poslovima kojima se bavimo u poredjenju sa onim sto se desava. Zao mi je samo sto je moja generacija pre 30 godina isto ovako dala i srce i dusu i verovali smo da smo nesto postigli, a evo sada deca nekih mojih kolega sa fakulteta bore istu bitku...U isto vreme mi je srce puno, a sa druge srane sam neizmerno tuzna. Moj sin ne ide u skolu, njegova gimnazija je do daljnjeg u blokadi. Igraju neke humanitarne turnire, fudbal, kosarka, imaju razne aktivnosti. Cerka je prosle ned isla po 30min. Zao mi je jer ce im produziti skolsku godinu, ali boze moj. Kako ste vi ostale mame? Kako vam prija ovo prolece u januaru? Ivanka cestitam na novom poslu i zelim ti malo stresa, dobru ekipu i puno para! 😉
|
|
|
|