|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 2025
17.3.2025 9:53:44   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Sta radite? Maca ima urinarnu, danas joj je bolje. Sad ćemo na kontrolu. 

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 101
17.3.2025 18:24:37   
flamingos
Dobro veče.Ivana,kako je maca?Šta kaže doktor?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 102
19.3.2025 15:27:34   
IvanaSK RR
Ima eserihiju. Dva meseca mora biti ab. Makar je više ne boli. 

Direktna veza do poruke: 103
19.3.2025 15:49:13   
flamingos
Ivana❤️Završila sam sve i sad čekam sestru od strica da dođe.Napravila sam i koh.Sinoć je dolazio majstor i popravio je klimu(prođosmo jeftino).Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.

Direktna veza do poruke: 104
19.3.2025 16:51:28   
IvanaSK RR
I mi bi trebali da zovemo majstora da pogleda našu klimu, mislim da bi trebao freon da se dopuni. Ja sam sad sela i razmišljam šta dalje treba 😁

Direktna veza do poruke: 105
19.3.2025 21:59:19   
Sanjica26 RR
Mah, mah svima. Nemam vremena da piskaram, ali evo sad sam resila da vas pozdravim.
Ivanka, javi se kako je na poslu?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 106
20.3.2025 22:07:45   
Ivanka 75
Ajooooj ja mislila sinoć da sam odgvorila, znam da, sam napisala poruku i maci za brzo ozdravljenje i Sanjici za posao, ko zna gde je....
Znači, da nam maca brrrrrrzo otera u esherihiju glupavu. 🥰🥰🥰
Sanjice, šta da kažem, pustili me da radim samostalno 😂
Svaki dan učim nove stvari. Imala sam jedan dan frka situaciju ali nisam paničila, tj nije oba panika od koje se zamrzneš i nisi u funkciji, bego ona pozitivna, mogu ja ovo, mogu ja ovo 👍  I ispali super, odlično sam se snašna, ništa nisam zabrljala. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 107
21.3.2025 9:23:50   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Hvala Ivanka ❤️
Drago mi je da ti je fino na novom poslu. 
I ja tražim novi posao 😁

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 108
21.3.2025 10:58:19   
Ivanka 75
Ivana, nadam se da će biti uskoro 🍀🍀🍀
Islreno, ja odmorih dušu poslednjih nedelja. 

Direktna veza do poruke: 109
21.3.2025 18:29:38   
Sanjica26 RR
Ivanka, ja sam dve nedelje bila bolesna. Sastavio me je bas virus. Ja ni za koronu nisam bila bolesna. Nisam mogla ni do kupatila da odem sama. Moji su me vodili. Posle je mama dosla u nekom trenutku da nam kuva. Dobro sam ove nedelje.

Drago mi je sto ti je dobro na poslu.

Konacno petak. Odoh da nesto kucnem u es dnevnik.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 110
22.3.2025 7:32:58   
Ivanka 75
Sanjice 🥰 

Direktna veza do poruke: 111
22.3.2025 10:35:25   
flamingos
Samo da vam mahnem i poželim prijatan vikend.Pozdrav svima.❤️

Direktna veza do poruke: 112
22.3.2025 10:49:49   
IvanaSK RR
Jutro. Ja sam komirana, glava, stomak, samo što nisam dobila 🙄. Spremam Oblande, svekru bio rođendan pa ćemo otići sutra da ga iznenadimo. Nezgodno da nosimo tortu, a znam da Oblande voli. 

Direktna veza do poruke: 113
22.3.2025 13:24:42   
Tiziana
Dobar dan drage devojke.Puno desavanja,puno posla. Danas ne znam da li da nista ne radim takoreci da kuliram ili da se bacim na neki kucni posao,a hvala bogu toga uvek ima...Vreme je lepo,ali nekako tesko. Isla do DM da nesto kupim,jedva se vratih. Nemam nista pametno da napisem, samo eto da se javim.
Sanjice drago mi je da si dobro.
Maci zelimo brzo ozdravljenje, znam koliko to muci. Nije lako..
Ivanka mnogo mi je drago da ti je dobro na novom poslu. I ja razmisljam da menjam.vec 10 godina sam ovde..Zapravo ja bih u penziju pa da malo uzivam,bavim se kucom,decom i sobom :-) a da sam jos relativno mlada..:-)

Direktna veza do poruke: 114
23.3.2025 6:50:56   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Tizi nadam se da si kuliralauser posted image

Nama su bili moji. Sad cu uskoro sa drugaricom i mojom Sofi u jedno susedno mesto na Liturgiju. Tamo mi zivi koleginica, pa da je vidim.

Jedva cekam raspust. Treba preziveti sve oko zabrsnog i upisa.
Danima gledamo gde cemo na odmor i jos nismo nasli.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 115
23.3.2025 8:31:26   
flamingos
Dobro jutro.Ivana,kako je maca?Želimo joj brzo ozdravljenje.Mi planiramo danas druženje sa prijateljima.Tmurno je vreme,javiše kišu.Tizi,nadam se da si uspela da se odmoriš.Ostale mame?Želim vam prijatan dan.Pozdrav svima.❤️

Direktna veza do poruke: 116
23.3.2025 8:37:39   
17 joka
Dobro jutro mame samo da vam mahnem  da znate da mislim na vas, mk o 2 marta pravili 1 rodjendanko ,krstenje i vencanje brdo obaveza posle 18tog   pravi  rodjendan i evo nas, meni je isteklo porodiljsko vucem bolovanje sad   jos mi je rano da se vratim na posao. Proletela mi godina one nekako porasle uh nemogu ni da pricam o tome... Krenula sam    sa programom fit mama i beba da se vratim    u formu pa da idemo   po eskime. Devpjke jos dojim redje nego ranije  ali me brine kako cu kasnije oko posla svega.Treba da vidim i  oko da operisem  menj je 24h  u danu malo i divim se kako vi sve stizete . Moje devojke lose spavaju i to je najgore jer umorje ovroman.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 117
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:

Podrška partnera kao ključ uspeha u VTO
Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
HEROJ DANA: MALA - pas tragač koji je spas...
Dvogodišnja devojčica D. M. koja je juče nestala u Ubu, pronađena je svesna i komunikativna. Nju je pronašao pas tragač ...

Anketa

Воће, поврће или пиринач?
пеперутка16

Како сте почели са увођењем чврсте хране и да ли сте задовољни тим режимом и реакцијом вашег детета? Прво смо представили:

Click Here