|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 2025
30.1.2025 22:45:40   
Ivanka 75
Prođe i zadnji dan škole 🏫 🎒 📚.
Lagano sam izašla, bez žaljenja. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 26
31.1.2025 15:31:49   
Kata90

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dobro vece drage moje imam jednu lepu vest, dala, sam danas otkaz i prelazim u drugu firmu od ponedeljka. 🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏
Mislila sam da ce biti stresnije ali nije, sve je toliko opusteno u meni da ne mogu da poverujem da sam ovo ja 😊

Ivanka čestitam....samo hrabro😊 Kod nas sve po starom.Pocela i školica sad ponovo učenje pa uskočim kad treba.Mali je dobro poceo malo više da brblja jedino što čisto kaže je mama😁 Ogija zove G 😄 Uzela sam mali godisnji,žena koja čuva malog se razbolela preko noći,bas ima neki virus gadan.Sreća mi smo dobro.Danas mm peče roštilj tako da ću da kuliram malo.😁petak je.Uzivajte prelep je dan🌞

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 27
31.1.2025 18:18:05   
Ivanka 75
Hvala Kato, biće kao na vrtešci narednih nedelja 🤔😁
Kato, samo polako, porašće deca pa će biti lakše. 🥰

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 28
1.2.2025 11:34:21   
Tiziana
Ćao drage devojke.Nije me bilo, ali vidim da se slabo pise inace.Ja kod frizera sa sto folija na glavi pa konacno imam i malo nekog vremena u kom nemam sta da radim🫣Ne znam vi, ali ja sam pod ogromnim utiskom svega ovoga sto se desava. I iako sam u skoroj proslosti imala jedno surovo otreznjenje koliko u zivotu nista nije vredno mrve sekiracije u odnosu na ono sto se desilo, tako i sada shvatam besmisao naseg svakodnevnog stresa na poslovima kojima se bavimo u poredjenju sa onim sto se desava. Zao mi je samo sto je moja generacija pre 30 godina isto ovako dala i srce i dusu i verovali smo da smo nesto postigli, a evo sada deca nekih mojih kolega sa fakulteta bore istu bitku...U isto vreme mi je srce puno, a sa druge srane sam neizmerno tuzna.
Moj sin ne ide u skolu, njegova gimnazija je do daljnjeg u blokadi. Igraju neke humanitarne turnire, fudbal, kosarka, imaju razne aktivnosti. Cerka je prosle ned isla po 30min. Zao mi je jer ce im produziti skolsku godinu, ali boze moj.
Kako ste vi ostale mame? Kako vam prija ovo prolece u januaru? Ivanka cestitam na novom poslu i zelim ti malo stresa, dobru ekipu i puno para! 😉

Direktna veza do poruke: 29
1.2.2025 11:48:39   
Ivanka 75
Hvala Tizi 🥰
Valjda ce trud opravdati odluku, potrudicu se 👍
Ja sam emotivna svaki dan zbog svega ovoga. Ko me prati na insta vidi. Moja koleginica je juce pronasla snimak studenata iz Nisa koji su 1996.pesacili za BG. Nasla slike nas sa protesta... Pa se rastuzih juce od tuge i ponosa.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 30
1.2.2025 14:11:33   
Tiziana

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Hvala Tizi 🥰
Valjda ce trud opravdati odluku, potrudicu se 👍
Ja sam emotivna svaki dan zbog svega ovoga. Ko me prati na insta vidi. Moja koleginica je juce pronasla snimak studenata iz Nisa koji su 1996.pesacili za BG. Nasla slike nas sa protesta... Pa se rastuzih juce od tuge i ponosa.

To je ovo

Direktna veza do poruke: 31
1.2.2025 15:11:04   
Ivanka 75

Ni-BG
Milosevic docekuje studente iz Nisa 1996.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 32
1.2.2025 15:18:12   
Ivanka 75
Ima na youtube-u dosta snimaka od tada.
Zovem mamu iz govornice, ona pita kako ispiti kazem nemamo ispite protesti u toku. Kakvi protesti, obi nemaju pojma jer niko ne izvestava o tome. I tako skoro 3 meseca.
Idosmo nas dve do grada, do Newyorker-a po grudnjake za dete 😊 Novu maskicu za telefon jer joj je stara tako brzo izgubila boju, ko da je izbledela i toliko je prljava da joj ni ribanje ne pomaže. 
Prošetasmo se, skuvasmo se i sad pijem kafu. 
Psihički se spremam za ponedeljak 👍😁

Direktna veza do poruke: 33
1.2.2025 15:59:13   
flamingos
Dobar dan.Tizi,svi smo pod utiskom zvog svega što se dešava.Naša deca su išla prošle nedelje u školu i imali su časove od po 30 minuta.Krenuli su i sa pripremama za završne ispit.Što se tiče vremena,volim sunce,ali mi,u ovo doba godine nikako ne prija.Na stranu migrena,već su tu i drugi zdravstveni problemi.Kako sam u menopauzi svašta nešto mi fali.Ali,dobro,moramo sve životne faze da prođemo.Uživajte u lepom vremenu.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

Direktna veza do poruke: 34
1.2.2025 20:47:17   
IvanaSK RR
Dobro vece. Kako ste mi? Ja sam u nekom lošem raspoloženju pa nisam ni za sta.
Samo da vam mahnem i pošaljem poljupce. 

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!
Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here