Tiziana -> RE: Razgovori mama 09/24 (4.9.2024 23:38:39)
|
Dobro vece devojke.Ovaj povratak u kolotecinu mi tesko pada. Em sto idu u razlicite smene sad, em sto svako popodne neka obaveza posle posla. Dodjem kuci u pola 10/10, ubijena. Tek cu u petak imati slobodno popodne, a u nedelju cu full ceo dan, 12h, morati da radim. 🥴Utisci iz skole raznoliki. Gimnazijalac je mogu reci ok sa skolom, drustvom itd. Cak ima manje casova nego u osnovnoj. Apsurdno, ali tako. U osnovnoj je imao 6 casova nedeljno francuskog, sada 2, nema TiT, ali ima latinski. Sve ostalo je isto tako da brat bratu kad se presabere ima 4 casa manje.Zato ona, 7 casova svaki dan. To mi cudno, sin nije imao toliko ni u 7. ni u 8. Kaze rekla im razredna to je sad po novom svuda tako?! Ne znam, videcu sutra na roditeljskom.Juce smo, izmedju ostalog, isli da ona od love koju je ustekala kupi sebi patike. Htela je retro adidaske, isprobala je razne, na kraju jedva izabra. Danas sam isla na dva razlicita mesta po njegove knjige. Na drugom sam 1,5h stajala u redu i cekala. Morala sam posle da sednem na klupu na Tasu da odmorim krsta od tolikog stajanja😂Vecinu sam kupila. Neke im jos nisu stigle.. I tako.. Kako je kod vas?
|
|
|
|