dunja RR -> RE: Razgovori mama 06/24 (30.6.2024 22:20:09)
|
Iv sada čitam, baš mi je žao :( Ja sam juče pala, baš sam se ugruvala, i sada razmišljam da li da idem sutra da snimim rebra, jer 50-50 da sam možda jedno ili dva polomila, i muka me hvata. Boli haos, sve, cela desna strana, ruke, rame, noga, ali predeo oko rebara ne mogu da pipnem, boli i kada ležim, a boli malo i desna strana komplet. Ne mogu dalje da pričam, muka mi je više. Pre 3 dana sam i bravicu na protezi polomila, i još mi tako stoji dok nekad ne dođem do doktora, ne mogu ništa da jedem na tu stranu, ma ne mogu ni inače, jer me haos sve boli otkako sam postavila donju prošle nedelje. Jpš mi je i groznica izašla ogromna, od onih antibiotika i krpelja. Samo čekam šta će novo da se desi. IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Žene, čuvajte svoje kosti. Mama skršila glavu humerusa samo tako. Operacija u njenim godinama, vrsta preloma i stamje kostiju ne dozvoljavaju operaciju. Puklo sve ko čekićem da je udareno. Videla sam snimak od srede a i ovaj od . Dugački deo kosto nabijen u glavu kosti i jutrossve puklo. Ovaj gips sto je do dans nosila joj spistoo telo kosti pa koj damas stavise druhi hips, skroz oko grudi, lakat neppmocan skroz.
|
|
|
|