dunja RR -> RE: Razgovori mama 06/24 (6.7.2024 19:19:44)
|
Jao Tizi ne pričaj više, zavidim ti na tom nastavniku! Ne zezam se, stvarno [sm=smiley1.gif] Ja recimo mnogo više cenim što se fakulteta tiče građevinu u odnosu na arhitekturu, samo zato što kada posmatram moje prijatelje koji su pohađali ili završili neki od ova dva, ovi sa građevine su imali mnogo bolje kefalo, i mislim da je građevina ne dva puta, nego tri puta teža. Moja prva komšinica je arhitekta, i skoro smo nešto pričale, sin joj ima dvojku iz matematike. Ja je pitam pa zar ne može ona da mu pokaže, ipak je arhitekta, kaže mi ona pa ja ne znam matematiku, kod nas na faksu to nije bio važan predmet, i nikad je nisam dobro znala...a inače nije bila neki student, ali je završila nekako. Valjda zato što ja nikada nisam znala matematiku dobro, cenim posebno one koji je znaju, a i fakultete na kojima mora dobro da se zna. Meni medicina ne deluje kao težak faks, samo treba zagrejati stolicu dooobro (isto kao i za veterinu, znam koliko je mm učio), ali ETF, građevina, matematika, mašinski fakultet, to je već nešto drugo, i to ne može svako da završi - po mom mišljenju.
|
|
|
|