Didy -> RE: Razgovori mama 06/24 (9.6.2024 16:43:27)
|
Hvala, Ivanka! ❤️ Srećom, nisam u redovnoj školi već 5 godina, svanulo mi je otkako sam otišla. Žao mi je što nam je stanje u prosveti takvo, ali to je sve zbog nebrige države za taj sektor, a tek će se videti posledice u narednom periodu. 😔 Mi smo prošle godine bili u Trstu tri dana, obavezno idi, Flam, prelepo je! Mi nismo nešto mnogo očekivali, možda nas je baš zbog toga oduševio. Dvorac Miramare nemojte preskočiti, to mi je bio najlepši deo Trsta. Ako uspete, idite i do Venecije na dan, to je nekih sat i po autom od Trsta autoputem, skroz je izvodljivo. Dobra opcija je i vozom iz Trsta do Venecije jer je železnička bliže znamenitostima, a kad ideš autom, imaš jedan ne baš zanimljiv deo da šetaš od parkinga do jezgra Venecije. Nama je bilo prelepo! I neplanski. Imali smo uplaćeno letovanje u Puli, pa je mm shvatio da ima par dana godišnjeg pre letovanja, tako da smo u poslednjem momentu iplanirali da idemo do Trsta, pa iz Trsta do Venecije pre Pule. Jao, samo kad se set_im italijanske kuhinje... ❤
|
|
|
|