Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 17:17:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: red sonia za prutic je jos rano Nikad nije rano! Mare je dobio.
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 17:21:26
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: liliana Draga, oduševio me tvoj Roko -po ko zna koji put (svojom izjavom)!!! Pošto je Tina rođena istog dana kad i on- nadam se da če i ona bit takva jedna opasnica!!! Ma sva su djeca posebna i svoja, vidjećeš kad i tvoja Tina krene da te iznenađuje svojim izjavama, prosto da ne vjeruješ šta se sve krije u tim malim glavicama
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 17:23:50
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: red sonia za prutic je jos rano Nikad nije rano! Mare je dobio. Nemoj da te ja
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 23:20:17
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: red sonia za prutic je jos rano Nikad nije rano! Mare je dobio. Nemoj da te ja I ja!!! I ja!!!
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 23:26:33
|
|
|
|
Anoniman
|
pa u cizmu da ga stavite, preventivno! Sta se ljutite!
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 23:50:11
|
|
|
|
liliana
|
No, no, Taške!!! Deca se ne tuku!!!
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2011 6:51:03
|
|
|
|
Lu
|
Pročitala sam pismo u za Sv. Nikolu, Roko je zaželio jaje iz kojeg se izleže kornjača, nadam se da će se izleći
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2011 9:56:35
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica je bila jaaako dobra pa joj je Mikulas doneo drveni vozic sa sve sinama , stanicom , ljudima , odlican je set ali ne znam kako cemo uspeti da ga sastavimo naravno da je bio tamo i prut , za svaki slucaj
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2011 9:58:46
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tash Sutra je Mikuas, čiste cipele su u prozoru, a tamo su i pune ukrasne čizme da nam ulepšaju sutrašnje jutro. (ima i prutića za bezobrazne ) Kod Luke dva prutića
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2011 10:00:55
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR zvercica je bila jaaako dobra pa joj je Mikulas doneo drveni vozic sa sve sinama , stanicom , ljudima , odlican je set ali ne znam kako cemo uspeti da ga sastavimo naravno da je bio tamo i prut , za svaki slucaj Kolika je to čizma kada je stao voz sa sve šinama
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2011 10:04:06
|
|
|
|
Olga75
|
veeelika kada je ona : jako doba sam
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2011 10:05:23
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2014 9:29:53
|
|
|
|
Olga75
|
tra la la la la la laaa doso sveti Nikola sinoc su sve cipele bile poredjane u orman ali su sve cizmice bile ociscene i stavljene u prozor i doneo Mikulas svasta , naravno bio je tu i prut i cutka i dva krompira ali sad ima i novih kapa , rukavica , carapa , izgleda da je bila ipak vise dobra zvercica
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2014 9:37:02
|
|
|
|
choopa choops
|
Srećan vam Sv. Nikola drage RR-ajke!
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2014 10:25:28
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ej, pa sretan Mikulaš, žene!
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2015 7:00:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Mm je kupio 3 cizmice i spremio igracke i slatkise. Aaaaaa mogu msliti veselja kada budu videli
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2018 10:53:30
|
|
|
|
Olga75
|
Trala la la la, došao sveti Nikola Ove godine je bio nešto siromašan pa je doneo rukavice i tri para čarapa , malo voća a prut ( kad je bila mala M je rekla šibica) je zaboravio
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2018 10:58:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao kako sam ja volela svetog Nikolu i poklone u čizmi dok nisam uhvatila mamu kako ih stavlja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2018 11:08:36
|
|
|
|
Olga75
|
Joj ma to ko nindža u trku spustiš oko čizme
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2018 11:46:19
|
|
|
|
jess021
|
Ana, i mi dok smo bili u Hr smo praktikovali cizmu na prozor, znala sam da su mama i tata, ali nema veze, uvek smo se radovale.
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2018 12:19:17
|
|
|
|
bebilule
|
Dok ja upalim - Mikulaš. Još mi snaha ih Slo šalje slike i pita ima li to kod nas. Jedva skontah. Ja ove godine moram prvo paketić za Sv Nikolu, pa onda za Novu. Bankrotirah.
|
|
|
Anketa
novac za Gej paradu ili za parove koji žele deteargusDa li smatrate da je sramota da se novac troši za Gej paradu, a ne za parove koji žele deteDa (
84%)
Ne (
16%)
Ukupan broj glasova: 185Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!