Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:23:37
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:25:20
|
|
|
|
marince1
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:26:28
|
|
|
|
eugenija
|
Pa fe he dajte slike, ili bar taksativna nabrajanja...
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:28:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Više od svega sam volela S. Nikolu kad sam bila mala.. Noć uoči sv.Nikole, deca bi prala svoje čizme i ostavljala ih ispred vrata da bi nam sveti Nikola doneo poklone.. Prelepo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:28:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi nismo imali čizmu.
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:29:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Eugi, Vik je predivan
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:29:52
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Mi nismo imali čizmu. Ne znam za ovde, to smo radili dok smo živeli u Hrvatskoj..
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:31:33
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Eugi, Vik je predivan Hvala puno
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:33:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Tasha RR Mi nismo imali čizmu. Ne znam za ovde, to smo radili dok smo živeli u Hrvatskoj.. Pa da, i mi uvek imamo kod bake, 6. decembra, za Mikulaša, nisam znala da to ima i kod pravoslavaca.
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:38:45
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Pa fe he dajte slike, ili bar taksativna nabrajanja... Ni ja neznam za ovaj obicaj Ali mi se jako dopada! BTW Viko je presladak na slikama,kao i uvek!
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:39:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Tasha RR Mi nismo imali čizmu. Ne znam za ovde, to smo radili dok smo živeli u Hrvatskoj.. Pa da, i mi uvek imamo kod bake, 6. decembra, za Mikulaša, nisam znala da to ima i kod pravoslavaca. Moja chizma je napunjena isto 6 dec za Mikulasha... I to mi je buduci svekar bio mikulash
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:44:26
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Tasha RR Mi nismo imali čizmu. Ne znam za ovde, to smo radili dok smo živeli u Hrvatskoj.. Pa da, i mi uvek imamo kod bake, 6. decembra, za Mikulaša, nisam znala da to ima i kod pravoslavaca. Kod pravoslavaca je ustvari Sv. Nikola Deda Mraz, bio dok nije opšte prihvaćen D.M.
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:45:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam dobijala prut , mandarine i koju čokoladicu.
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:47:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Jedne godine sam uhvatila mamu kako puni čizme, hehe
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 15:58:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja sam svekra provalila jer sam par dana ranije videla kod njega u kolima ukrasne kese u kojima je bio poklon... a dobila sam mali parfemchitj u obliku srca...i mandarinu
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 16:01:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Isto. Sinoć je navratila moja mama i Andreju donela trenerku i bodić. Jedino što čizmu nismo imali IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Tasha RR Mi nismo imali čizmu. Ne znam za ovde, to smo radili dok smo živeli u Hrvatskoj..
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 16:02:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Alexx, zemljakinjo moja
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 16:17:36
|
|
|
|
eugenija
|
Ljudi, ja sam se iznenadila ovim odgovorima. Mislila sam da je, kao i kod nas, ovaj običaj opštepoznat i da se obeležava bez presedana.. Ali, vidim da nije baš tako. Kod nas dečica noć uoči Svetog Nikole stavljaju čizmice na prozor, a ujutro na dan Svetog Nikole odlaze do prozora, uzimaju čizmice i gledaju kakav dar im je Sveti Nikola doneo. Naravno, roditelji stavljaju poklone u čizmicu. U našim vrtićima i školama Sveti Nikola se obavezno obeležava, organizuju se priredbe i podela poklona za najmlađe. Poklone deli glumac iz pozorišta obučen kao Sveti Nikola ili neko od učenika posebno maskiran za tu ulogu. Evo jedan veoma interesantan sajt koji objašnjava neke dileme vezane za poreklo Deda Mraza.... Na sajtu možete naći neobične stvari, razglednice i sve vezno za Svetog Nikolu, i to na način kako se obeležava u zemljama sveta. klik
< Poruku je uredio eugenija -- 19.12.2009 16:27:19 >
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 16:24:51
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam dobijala prut , mandarine i koju čokoladicu. Zašto prut?
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 16:25:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Zato što bezobrazna deca dobijaju prut a dobra voće i čokoladic, pa je baka uvek stavila svega...
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 16:26:48
|
|
|
|
eugenija
|
Super... Sviđa mi se..
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 16:27:38
|
|
|
|
gagana83
|
I ja prvi put cujem za ovaj obicaj
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 16:30:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali mi smo kao mali stavljali prave cipele na prozor, tek od pre par godina baka ima ove kao ti.
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 19.12.2009 16:31:02
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 I ja prvi put cujem za ovaj obicaj E, a ja obišla 5 prodavnica, svuda nestašica čizmica ovih crvenih, kao sa slike.. Znači :"Nestalo, nestalo, nestalo...!", jedva našla... Zaista u celoj RS ovo je opštepoznata stvar i ja ne mogu sakriti izenanađenost vašim postovima.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
PentaximlelaigorŠta mislite o ovoj vakcini i da li biste je dali svom detetu?da (
65%)
ne (
35%)
Ukupan broj glasova: 562Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!