dunja RR -> RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo (1.6.2024 12:46:05)
|
Juče stigle iz Afrike palaco pantalone i majica, kaiš ipak nisu imali na stanju. Žeeneee ja ne mogu da opišem koliko su pantalone lepe i lako stoje. Svilene su, mislim da nisam nikad imala ovako kvalitetnu stvar, oduševljena sam. IZVORNA PORUKA: dunja RR Srećko, tu radnju Afrička radionica drži jedna divna žena iz Srbije koja živi sa mužem i decom u Keniji, i tamo drži hotel a bavi se i izradom odeće, prOdajom afričkog nakita, obuće, stvari za kuću. Sve stvari su izuzetnog kvaliteta, i prilično jeftinije kada gledamo cena-kvalitet, u odnosu na bofl koji se Kod nas prodaje. Prošle nedelje sam je i upoznala, jer dolazi jednom godišnje, i organizuje šou rum u Beogradu. Tamo sam isprobala svašta (bila je velika gužva, svih 5-6 dana), kupila sam jedne divne papuče i šorc za plažu, moja najbolja drugarica je uzela predivnu svilenu haljinu, a ono što nije bilo u mom broju ili nije bilo na stanju (palaco pantalone, kaiš, majica) , naručila sam pre par dana, pa će mi poslati iz Kenije. Tašna mi je jutros stigla, nju je imala na stanju u Srbiji, bila je poslednja pa sam dobila veliki popust. Ovo je njena IG stranica KLIK OVDE
|
|
|
|