dunja RR -> RE: Sta smo danas kupile? - 3.deo (23.5.2024 9:52:53)
|
Nato sad nisam pored usisivača, ali da me pitaš ovako bez gledanja, rekla bih da su oba dela filtera od plastike, jer mi je prodavac baš u radnji posebno pokazao filter, ali mi je rekao da ga NIKAD ne otvaram, ne perem i slično, samo par okreta., naglasio je. E sad, meni je i na mašini za veš samočisteći filter, i lepo piše u uputstvu da se nikad ne dira, ja sam jednom otvorila da čistim, naravno da nije bilo nikakve prljavštine jer se filter sam čisti, i zeznula sam taj deo dole, razglavila ga. Moj tata je nešto nabudžio dole pa dokle drži drži, jer mašina mi je stara skoro 20 god, ali ok radi. Od tada kad mi kažu da ne diram filter, ne diram 😅 IZVORNA PORUKA: nata11 Manji 2 deo Filter kada otvoris unutra je kartonski Filter. On se menja. Ja imam psa i ulica je pored kuce tako da ne traje dugo.Jeste zavrtis ali nekad ga moras i otvoriti i tek tada ispadne sva prasina. Severin na pr. Ima dugme. Pretisnis i otpad ispadne. Ove moras skidati sa uredjaja da istreses. Takodje Severin koji sam imala je imao rezervu bat koju ovde nemam. Nadam se da ce sluzi ti bolje nego mene. 🙂
|
|
|
|