Klarita -> RE: Pekač za hleb i recepti (9.10.2014 14:34:10)
|
Sad sam kupila C kvasac, a inace obisla sam ceo grad (nisam isla samo po zavucenim ulicicama) i nigde nema dr oekter, u jednom marketu sam porucila. I tako stojim ja na kasi u gradu u jednom vecem malo dragstoru i pitam da li imaju dr kvasac na sta mi ful tip top nasminkana prodavacica u trenerici otkucava zutu kesicu i kaze: "Ma, kv bre dr ekter , ovaj C ti je najbolji" Ja: "Ahaaaa, a mozete li da mi porucite dr" Ona:"Ne, niko ga do sd neje trazija, a i za kvo ce ni, ovaj C je najbolji" [sm=smiley29.gif] I odoh da turnem sas ovaj najbolji, dok ne stigne etkerov[sm=smiley36.gif] Jao cu d''umrem od same sebe sad[sm=jezicek.gif] kvasac nije de-gu nego di go[sm=jezicek.gif] sama se smejem[sm=smiley36.gif] Evo KLIK Verovatno naziv potice od reci "podici"-dize testo, sta li, pa otud di go, samo moje testo nije digo[sm=jezicek.gif] Umirem... Mod, ja imam dva programa, za 900gr i 1200gr, na koji da ukljucim? Mozda sam i tu zeznula sinoc. Nema veze...sad cu opet po Didinom, da uporedim kvalitet C kvasca i onog sto dize[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|