RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

dunja RR -> RE: Omiljena serija (5.12.2023 18:33:46)

Jess pisah malopre, nisam uspela da nađem seriju na HBO max, a i buni mi što ovde piše da ima samo 6 epizoda, a ne 4 sezone KLIK, a i na vikipediji piše 6 epizoda, prva prikazana u maju ove godine KLIK. Piše na vikipediji i ovo The series was cre_ated concurrently with, but separately from, the drama series Unset_tled. Znači ima slična serija na tu temu, pa ne znam da nisi možda tu drugu gledala? Mada i ona izgleda ima samo 10 epizoda.

IZVORNA PORUKA: jess021

Dunja, odgledala sam sve 4 sezone. Serija je super, prve dve sezone, a onda naravno sve upropaste. Verovatno ostanu bez ideja. U svakom slučaju može se pogledati. 

dunja RR -> RE: Omiljena serija (6.12.2023 10:34:50)

Vanishing Act odlična, pogledajte! Po istinitoj priči, sa elementima fikcije da začine.

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja nisam uspela da nađem Malu pticu na HBO MAX :(, sve pretražila, kucala i Little bird, ali jok, nema.

Ali dok sam tražila, naiđoh sinoć na Vanishing Act po istinitoj priči [sm=smiley3.gif], odgledah dv eepizode, i večeras ću poslednju, odlična je.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (6.12.2023 21:59:58)

Jedva čekam novu sezonu True detective [sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (6.12.2023 22:02:07)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Vanishing Act odlična, pogledajte! Po istinitoj priči, sa elementima fikcije da začine.

Ovo bih mogla da pogledam, volim sve što se ne razvuče na milion sezona.

Valjda će na proleće konačno izaći nova i nadam se poslednja sezona The handmaid's tale.

Sanjica26 RR -> RE: Omiljena serija (6.12.2023 22:27:18)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Skoro sam gledala seriju na HBO, Oliv Kitridz. Ima samo cetiri epizode. Odlicna je. Vidim da je iz 2017. Malko kasnim. [sm=smiley36.gif]

Анчи пошто волиш кратке серије. Мени је ова одлична. Занимљива је Олив као личност. КЛИК

dunja RR -> RE: Omiljena serija (7.12.2023 2:30:23)

Još malo Anči [sm=bravo.gif]

A Vanishing Act nađi u videoklubu, ne na HBO max, setih se da sam je tamo našla, luda je priča, istinita (naravno malo začinjeno), dešava se za vreme korone u Australiji, mada ne nose maske. Kažu da se tih dana cela Australija digla zbog te žene, zaboravili na koronu.

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jedva čekam novu sezonu True detective [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (7.12.2023 16:42:35)

A sutra je premijera Leave The World Behind na Netflixu, i deluje mi super zanimljivo, ali nemam Netflix [sm=zz_furious.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (7.12.2023 17:17:12)

Biće na Kodiju sigurno [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (7.12.2023 21:45:36)

Dunja, nešto se nismo razumele. Ja sam pričala o seriji Ubiti Iv.
Ana, meni je Miša skroz ok glumac u dobra mi je bila ta njegova uloga. 

dunja RR -> RE: Omiljena serija (7.12.2023 22:06:31)

Ali meni si odgovorila, a ja Ubiti Iv nisam ni spominjala niti gledala :)

IZVORNA PORUKA: jess021

Dunja, odgledala sam sve 4 sezone. Serija je super, prve dve sezone, a onda naravno sve upropaste. Verovatno ostanu bez ideja. U svakom slučaju može se pogledati. 

dunja RR -> RE: Omiljena serija (7.12.2023 22:07:54)

Zbunila si me skroz [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (7.12.2023 22:58:22)

Ja odgledah sinoć treću epizodu Male ptice na HRT i opet se isplakah u par navrata, mada su prve dve bile jezivije.

jess021 -> RE: Omiljena serija (8.12.2023 18:32:42)

Dunja, ahahhaha.Napisala si u jednom postu pogledaj seriju Iv, obraćajući se Ivanki, a ja sam mislila na seriju. 
Eto, da se malo opravdam. Znam da sam sa nečim povezala. 

dunja RR -> RE: Omiljena serija (8.12.2023 18:35:59)

[sm=smiley36.gif]

A ja sam se baš obradovala misleći da Mala ptica ima na HBO max i još nekoliko sezona [sm=smiley4.gif]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (20.12.2023 16:53:02)

Odgledala sam Znam kako dišeš, sve epizode (6 ili 7 ukupno, ne sećam se), i uh baš baš je dobra. Toiiko roditeljskih (i ne samo roditeljskih) dilema prolazi glavna glumica, priča je skroz aktuelna, serija počinje vršnjačkim nasiljem (baš da se debelo zamisliš ko je zapravo krivac, a ko žrtva), a i gluma je vrhunska, posebno me Lazar koji glumi Dina oduševio, mada su svi odlični. Nisam navikla na tako dobru glumu na našim prostorima [sm=smiley36.gif] I nisam navikla da iz Bosne dođe serija koja ne govori o ratu, iako je režiserka serije serije režirala i bosanski film sa ratnom tematikom, nominovan za Oskara, koji uopšte ne želim da gledam... Čak je i glavna glumica ista, i da nije ove serije ne bih ni znala, da je ta glavna glumica zapravo iz Srbije (meni je skroz nepoznata inače, dok mi je njen muž poznat, Boris Isaković, a i on glumi u seriji). Muzička špica je inače odlična.

Čitala sam baš i recenzije, neki kritikuju seriju zbog toga što prebrzo prelazi sa teme na temu, i istina dve epizode obrađuju vršnjačko nasilje, pa onda sledeće epizode silovanje, pa ubistvo..a sve spakovano u samo 6 epizoda, slažem se, moglo je sve to malo duže da traje.

Ali i pored svega, preporuka velika od mene!

Ana RR -> RE: Omiljena serija (21.12.2023 11:52:47)

Jasna Đuričić, nije nepoznata, naprotiv, mada mislim da je više radila u pozorištu. Bila je baš kod Kesića sa Borisom jednom prilikom, oboje su sjajni. Ali mislim da nije ona autorka serije. Priča se da se snima i nastavak.

Baš sam skoro spominjala mm da bi mogli da gledamo i onda uveče kada ne znam šta bih gledala ja zaboravim da to pustim.

dunja RR -> RE: Omiljena serija (21.12.2023 12:30:23)

Ne Anči, nisam rekla da je autorka, nego glavna glumica, a režiserka je ona što režirala quo vadis.
Meni je skroz nepoznata, Jasna, to sam rekla :) verujem da inače nije, nego ja slabo gledam domaće. Igra ona u filmovima sa svojim mužem, nego ja to nisam gledala, a posebno ne želim da gledam quo vadis, gde igraju njih dvoje. Njega jesam gledala negde, ali pojma nemam gde, više ga pamtim po onoj bombi što mu je eksplodirala u kolima. U pozorištu ih nisam gledala, oni su iz novosadskog.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (21.12.2023 12:57:30)

Izvini Suzi, nešto sam šlb pa ne znam ni šta čitam.

Kome pričaš, ništa domaće ne gledam, jednom u 10 godina naiđe dobar film/serija.

dunja RR -> RE: Omiljena serija (21.12.2023 13:06:24)

To Anči, isto, zato sam se iznenadila sa ovim, stvarno :)

Ima domaćih glumaca koji su mi ok, ali čak i njima ne popamtim imena uvek :(

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (22.12.2023 13:49:25)

Gledam Znam kako dises... Zabole me stpmak vec na prvoj epizodi 😔

Tiziana -> RE: Omiljena serija (23.12.2023 20:42:23)

Ja sam danas odgledala All the light we cannot see.. Ima samo 4 epizode. Dobra je. 

nata11 -> RE: Omiljena serija (11.1.2024 11:18:43)

Otkazala Prime i uzela HBO pa napokon gledam Beli Lotus.
Ono sta znam, nije lose. Drzi paznju.

Spremam se za Deca zla.

flamingos -> RE: Omiljena serija (11.1.2024 11:37:25)

Azbuka našeg života.Sjajna serija.Skoro je počela druga sezona.

Srecko47E -> RE: Omiljena serija (11.1.2024 14:33:18)

Neka preporuka za serije na Netflix-u?

nata11 -> RE: Omiljena serija (12.1.2024 8:47:29)

IZVORNA PORUKA: Srecko47E

Neka preporuka za serije na Netflix-u?

Trenutno Fool me once.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>