Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 13:55:34
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Flamingos, sta su to vasuljice? Mislim da se to jos zove i vasilica
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 13:56:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Flamingos, sta su to vasuljice? Mozda uma neki drugi naziv. Sanjice,mi citamo iz bibkioteke "pohod ba zveri" i vracamo cini mi se 19og.I ostaje nam jos jedan deo i zavrsili smo 6 knjiga. Mi smo produžili karton. Za S je besplatna članarina posto je dobila nagradu kao ucenik koji je procitala najvise knjiga u svojoj kategoriji. Tako je i T jedne godine. Uzele su po 5 knjiga.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 15:33:36
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Flamingos, sta su to vasuljice? Mislim da se to jos zove i vasilica Vasilica je drugi naziv za česnicu.Ovo je nešto drugo.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 18:24:59
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos,jel to kao pite? Sanjice,nama je besplatna clanarina do cetvtog razreda.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 18:42:20
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,nije kao pita.Peku se kao lepinjice,pa se prže na svinjskoj masti,ne nikada na ulju.Bilo da je sreda ili petak,na masti se pržu,pošto se tada ne posti.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 18:44:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Flamingos,jel to kao pite? Sanjice,nama je besplatna clanarina do cetvtog razreda. Svaka čast.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 22:21:09
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 23:25:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Laku noc, Flamingos. Lepo spavaj... ❤❤❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 15.1.2022 10:31:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro, gde ste zene? Jel danas neki praznik ili ovako nema nikoga?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 15.1.2022 11:05:26
|
|
|
|
flamingos
|
Evo mene Mirko.Ispih kafu sa komšinicom,ali može još jedna.Te na daljinu ne mogu da škode.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 15.1.2022 11:24:59
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jeee... Aj i meni jedna.Ja popila jutros jednu. Ali lepo kazes, ova ne moze da skodi..
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 15.1.2022 22:22:24
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 9:59:28
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro ili dobar dan, ko je za kafu?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 10:12:14
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan,može kafa Mirko.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 13:36:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sam raskitila jelku. Sve sredila, usisavala i prebrisala. Sada napokon da pijem kafu. Doduse sad vec hladna ali nema veze.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 14:06:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja upravo raskitila ulaz, skupila sa vrata i prozora, jelku cemo sutra. Kad sam vec kuci, ne moram da zurim. Ulaz mi je u haosu 😟 Njime cu detaljno da se bavim sutra. Bitno da sam visak sklonila.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 20:03:02
|
|
|
|
flamingos
|
Nama jelka stoji do svetog Save.Pijete li nešto?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 20:51:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hej Flamingos.. sta radis? Moze kisela za mene 😊
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 21:03:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja upravo raskitila ulaz, skupila sa vrata i prozora, jelku cemo sutra. Kad sam vec kuci, ne moram da zurim. Ulaz mi je u haosu 😟 Njime cu detaljno da se bavim sutra. Bitno da sam visak sklonila. Ivanka, polako. Nemoj da previse radis.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 21:14:37
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže kisela voda,Mirko.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 22:37:16
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 23:49:50
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Laku noc, Flamingos. Slatki snovi svima. 😻😊
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 8:08:57
|
|
|
|
nata11
|
Jutro kafaaa. Jelka i ukrasi skinuti posto stoje od prvog decembra. Ostalo je jos malo spoljne dekoracije da pokupim ali ne stizem. Za vikend se zabila, radna subvota je bila haos a onda celu nedelju nisam stala - cisti, kuvaj, nabavka, seckaj meso za ovu nedelju.
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 11:00:58
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Nato,bravo za tebe.Može još jedna kafa,pa odosmo u grad.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 11:06:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moze i za mene kafa. Pa da idemo do prodavnice i da proset_amo malo... Nato,mi sve skupili vec. I sad mi je bas cudno nema jelke 😂Ali ima slatkisa 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?