Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 28.1.2022 9:27:12
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 28.1.2022 23:38:32
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 29.1.2022 9:28:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sta je ovo jutros, nigde nikoga?? Ustajanjee, kafaaa
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 29.1.2022 9:46:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vikend i dali smo mu oduska. 😊
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 29.1.2022 10:27:50
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,ništa novo što se tiče kafane-juče sam sama bila.Ima takvih dana.Odmaraju mame.Daj još jednu kafu.Očekujemo goste oko 12 h.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 29.1.2022 23:10:00
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 30.1.2022 10:11:42
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Niko ne nudi kafu.Evo ja kuvam,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 30.1.2022 11:22:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam skuvala drugu kafu. Inace retko kada drugu, ali me nesto zeza glava pa me mozda pritisak zeza. Najjace bi bilo da mi je visok pa sad kad jos skoči 😁Bacih pogled na tenis i ako sam rekla da necu gledati. Izmedju ove dvojice pre bih volela da pobedi Medvedev.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 30.1.2022 21:59:25
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 30.1.2022 22:14:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja sam skuvala drugu kafu. Inace retko kada drugu, ali me nesto zeza glava pa me mozda pritisak zeza. Najjace bi bilo da mi je visok pa sad kad jos skoči 😁Bacih pogled na tenis i ako sam rekla da necu gledati. Izmedju ove dvojice pre bih volela da pobedi Medvedev. Mene danima zeza glava. Proveravala sam pritisak. Ok je.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 31.1.2022 5:01:50
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutrooo... ustajanje, zene.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 31.1.2022 6:13:37
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Mirko,ustala sam.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 31.1.2022 7:17:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, hvala. Ja sam popila pola soljice pa cu sad na poslu.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 31.1.2022 9:35:14
|
|
|
|
flamingos
|
Hajd Ivana srećno na poslu.Kod mene druga kafa po redu,ručak se krčka.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 31.1.2022 13:47:39
|
|
|
|
Queen Lady
|
Dobar dan i od mene. Ko je za caj?
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 31.1.2022 13:52:31
|
|
|
|
flamingos
|
Lady,za mene 2 u 1.Evo Anđela će društvo da ti pravi.Ona voli čaj.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 31.1.2022 14:46:29
|
|
|
|
Queen Lady
|
Moze. Odoh kuci. Ne stizem da se javljam.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 31.1.2022 15:50:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke, prelazimo u februarsku temu KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?