Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 3.1.2022 22:12:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Verujem da je dovoljno, ali sam mislila nesto poput zbirke, da sve bude na jednom mestu. Nije to neka velika nauka, pogotovo za prvi razred, ali je meni lakse kad je sve to u jednom fajlu To sigurno ima da se kupi.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 7:23:22
|
|
|
|
nata11
|
Jutro. U nove radne pobede. Od danas radim. ☕☕☕
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 8:06:55
|
|
|
|
Milena18
|
Srećno, Nato! Da li je malena ozdravila? Ja razmišljam da li da kuvam kafu ili da se vratim u krevet kad beba zaspi. Spavala sam tri i po sata noćas 🤕
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 8:26:44
|
|
|
|
nata11
|
Krevet 😄😄 Spavanje sta je to. Sem nosa I zakasljucanja OK je.
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 8:41:46
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Nocas nisam cula alarm za lek, pa sam joj ab dala sa zakasnjenjem. Sad se nerviram zbog toga. Nato super da ide na bolje
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 9:31:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Daco, ne brini. Na koliko joj dajes?
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 9:32:01
|
|
|
|
flamingos
|
Nato,srećno na poslu.Super kad ide na bolje.Muke sa dečocom.Hajd da što pre budete potpuno zdravi.Zamesih testo za picu i pijem kafiu.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 10:55:56
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Daco, ne brini. Na koliko joj dajes? Na 8 sati
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 11:02:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi obicno ako promasimo vreme davanja, npr treba u 8, ali se zaboravimo. Tada im damo u 9. Onda sledecu dozu umesto u 20 časova, pomerimo u 21.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 11:42:10
|
|
|
|
dddaca
|
Tako sam i ja pre radila. Sad sam pomerila vreme davanja samo pola sata, Pretpostavljam da ce to biti ok.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 22:06:38
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 4.1.2022 22:44:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je mm skuvao čaj. Bas mr muci stomak.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 0:02:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dddaco, pogledaj onda po knjizarama. Ima kao vezbanke ali sa zadacima. I neke bojanke ali isto neki kao zadaci. Ili imas na kiosku neke casopise bukvalno kao knjizice.. slikacu ti.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 8:46:30
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 9:06:40
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro, zene. Kako ste? Kod nas lep suncan dan.Ko je za kafu?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 9:11:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja bih mogla nes.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 9:48:33
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! I kod nas divan suncan dan, a nas dve zapusene. Vezano za matematiku, nasla sam nesto na netu, neke kontrolne zadatke iz matematike. Ne bih nesto da je preterano forsiram, ali da ne ispadnemo iz forme
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 11:18:07
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ddddaco, i vi ste prvaci? Gde si nasla zadatke? Meni M zapusen. Jutros cistili. Pun je. Nemam pojma zasto i kako.A rodjendan u ponedeljak. Zakazano sve. Zena koja crta po licu. Prostorija.Torta. Jaooooo....Inhalieacu ga i cisticu ga.Da li da ukljucim jos Nesto?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 13:54:34
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,do ponedeljka ima da budete kao novi.Inhalirajte se i hajd da što pre prođe i da proslavite rođendan.Ko je za kafu neka izvoli.Pijem,pa da zavijam sarmu,prepečem lešnik i sameljem za tortu itd.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 15:38:19
|
|
|
|
dddaca
|
Da Mirko i mi smo prvaci. Evo ovo sam nasla
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 23:05:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dddaco, ovo je super matiš. Sad sam pregledala..A i link si super postavila.Svaka cas_t. Ja ne znam tako..
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 23:10:14
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 5.1.2022 23:36:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Dddaco, ovo je super matiš. Sad sam pregledala..A i link si super postavila.Svaka cas_t. Ja ne znam tako.. Odlicno daco. Ja sam skroz zaboravila na te knjižice. A super su i uglavnom uciteljice daju testove iz njih.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 6.1.2022 6:00:24
|
|
|
|
Bambino1
|
Dobro jutro. Neko za kafu? 🙂
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 6.1.2022 8:35:32
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Bambino,može kafa.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?