dunja RR -> RE: Korona virus 4.deo (26.2.2022 11:46:40)
|
Von, ja jesan imala osećaj da nije obična prehlada, jer, bilo je drugačije, ali opet dok se ne testiraš, možeš samo da nagađaš. Sva sreća, tada je bio raspust, nit je S išao u školu, ja svakako radila od kuće. Dva dana pre nego mi se desila ta groznica noću, S i MM su bili na nekom šahovskom turniru (verovatno su tamo i pokupili koronu), obojica su sutradan blago promukli, ja mislim da oni to nisu toliko ni primećivali, ali ja jesam, i kada sam izguglala omikron, pročith da je ta blaga promuklost prvi i najčešći simptom omikrona, onda smo i M i ja isto blago promukle, i ja tu noć dobila groznicu i bila malaksala, sutradan smo svi bili ok, sve regularno. Niko nije imao T, niti bilo šta drugo, ali kontam da smo svi imali tada koronu, ako sam ja, jer ja sam dobila od njih, Ali sve je tako kratko trajalo, pa zato baš i nisam bila sigurna da je korona. Da se testiram nisam htela, tih dana su bile nenormalne gužve ispred kovida, a ja simptome imala pola dana. Sad sam vadila krv, ne zbog antitela, već sam proveravala krvnu sliku, D dimer, TSH, pa reko ajd da uradim i antitela, ne zato što mislim da sada zaštićena, ne mislim, već me zanimalo da li će pokazati da li sam je imala u januaru i da kod mene tako blago prolazi i drugi put, kad ono, velika antitela. Kaže žena u labu, ma imali ste sigurno skoro, sa ovolikim antitelima, ali da znate, nisu vam nikakva zaštita, jedna žena mi je od početka godine tri puta imala koronu.
|
|
|
|