|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/21
14.12.2021 9:12:44   
flamingos
Daco,solutno se slažem.Bolje prolaze snalažljivi.Opet,sa druge strane,ponosna sam na svoje dete što sam je tako vaspktala i što je izrasla u pametnu i dobru devojčicu.Tako i ti.Tvoje dete je tvoj ponos,a problema je bilo i biće ih.Još kako odrastaju...Stara izreka kaže"Malo dete-mala briga,veliko dete-velika briga".Ali dobro,i naši roditelji su sa nama prošli kroz sve to.Ipak,u moje vreme je to bilo drugačije.Sad je...Neću dalje.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 201
14.12.2021 10:11:37   
dddaca
Naravno da sam ponosna na nju. Moja je, na koga cu biti ponosna ako ne na nju? Ali mi je zao po nekad sto ispada prilicno naivna. Ucila sam je da ne da na sebe, da ne dozvoli da je udare, da ne pocinje prva, ali ako je udare da uzvrati. Ali je nisam ucila kako da bude bezobrazna, da zna da odgovori. E sad vidim da cu morati i to da doziram malo po malo. Ne vredi drugacije, Deca su surova koliko god to ruzno zvucalo

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 202
14.12.2021 10:47:27   
Tiziana
Svako se trudi da vaspita dete na najbolji moguci nacin.
Medjutim stoji da se deca ponasaju na jedan nacin kod kuce, a na skroz drugi nacin u skoli. Cak i ona najfinija,najmirnija deca.
Mi treba da pricamo sa njima, da ih usmeravamo, da ih slusamo pre svega, ali isto tako mislim da je uzasno vazno i da ih pustimo da se izbore i sami za neke stvari. Jedino ce tako nauciti.
Daleko od toga da treba da ih bacamo u vatru i ne obaracamo paznju na probleme, sta vise, ali ne treba bas ni u sve da se mesamo..

Decaci su nestasni, zadaju glavobolje svakodnevno, ali mislim da su devojcice opasnije na duge staze. Ja imam i decaka i devojcicu i slusam i sta se desava i sta deca rade u skoli. Decaci se posvadjaju, potuku i posle 10min nastave da igraju fudbal. Kod devojcica to nije tako, mnogo je perfidnije i moze biti i pomalo opasno..
Zato kazem slusati decu.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 203
14.12.2021 11:34:17   
flamingos

IZVORNA PORUKA: dddaca

Naravno da sam ponosna na nju. Moja je, na koga cu biti ponosna ako ne na nju? Ali mi je zao po nekad sto ispada prilicno naivna. Ucila sam je da ne da na sebe, da ne dozvoli da je udare, da ne pocinje prva, ali ako je udare da uzvrati. Ali je nisam ucila kako da bude bezobrazna, da zna da odgovori. E sad vidim da cu morati i to da doziram malo po malo. Ne vredi drugacije, Deca su surova koliko god to ruzno zvucalo
Upravo tako.Samo da su živi i zdravi.Sad,svi se razlikujemo,pa i deca.Zato i kažem da sve polazi iz kuće.Mora da se priča sa decom.Isto-nikad je nidam učila da se tuče,ali deca su opasna.Kad vide da ćutiš,nasrću.Sad su već veliki.Bogu hvala lepo se druže i u petom razredu nije bilo incidenata.Nadam se da tako i ostane.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 204
14.12.2021 14:41:12   
Sanjica26 RR

Е па проблем је што ми нисмо такве, па онда ни деца не могу да буду таква. Ја и не желим да буде безобразна, само желим да цени себе и да не буде наивна. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 205
14.12.2021 17:38:11   
dddaca
Dobro, mozda se nisam bas najbolje izrazila. Ne zelim ni ja da bude bezobrazna, ali da zna da odgovori kad joj neko nesto kaze, kad pokusa da je uvredi, to da. I da ne dozvoli nikome da digne ruku na nju. Sto kaze Flam, cim vide da cutis, oni nasrcu. A to ne zelim nikako.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 206
14.12.2021 17:51:26   
Ivanka 75
To je bio i ostao nas problem. Ne ume na bezobrazluk da odgovori istom merom, nije tako vaspitana niti je nas porodicni odnos takav pa da vidi. A kod onih drugih je drugacije izgleda... Znam ja kako oni izmedju sebe razgovaraju.. Na zalost.

Videcu veceras sta ce da mi kaze. Imali su neki projekat opet. Mora biti nesto 😂 Dogodovstinama nikad kraja 😂
Odo na posao, deo drugi 🥴

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 207
14.12.2021 18:41:26   
flamingos

Dobro, mozda se nisam bas najbolje izrazila. Ne zelim ni ja da bude bezobrazna, ali da zna da odgovori kad joj neko nesto kaze, kad pokusa da je uvredi, to da. I da ne dozvoli nikome da digne ruku na nju. Sto kaze Flam, cim vide da cutis, oni nasrcu. A to ne zelim nikako.
Tako je.Neka odgovara i brani sebe.Naravno da niko ne želi da mu dete bude bezobrazno,ali ni da ne dozvoli da je iko gazi.Razumela sam sve što si napisala i potpuno si u pravu.❤

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 208
14.12.2021 20:25:18   
Bambino1
Zdravo mame, kako ste? Citam sta piset_e, ali ne stizem da se javim. Kako ste? Kakvo je vreme kod vas?Sto se tice tog ponasanja o kom piset_e mene to tek ceka kao majku, ali kao nekog ko radi sa decon primecujem da deca vec predskolskog uzrasta znaju da uvrede sa tim '''' necu da sedim sa tobom'''' i slicno. I da odbijaju da urade sta im kaze vaspitac u  mom slucaju. I misljenja sam da dete treba da nauci koliko je to moguce da zna da odgovori da bi sebe odbranilo, ali da se nauci da to ne koristi za napad. 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 209
14.12.2021 20:51:31   
Marinkela
E mame, svud je razlicito. Mi bili u setnju. Smrzli se , lepo.

(odgovor članu Bambino1)
Direktna veza do poruke: 210
14.12.2021 20:52:48   
Marinkela

Ne zvuci ruzno, zaista je tako!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 211
14.12.2021 22:46:05   
Mirko Svirko
Sta raditw zene?

Ja pre sat dva malo izasla na terasu da zakacim ves. A i moram da izadjem malo.Ali mnogo je hladno -4.Sad mozda vise.A mm bio po pelet.. vraca se kaze " izaso sam malo u provod" 🤣🤣🤣

(odgovor članu Marinkela)
Direktna veza do poruke: 212
14.12.2021 23:25:27   
Ivanka 75
Proveo se covek 😊

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 213
15.12.2021 8:18:49   
dddaca
Dobro jutro! Jeste hladno jutros. Jedva smo se probudile za skolu. Sinos ubedjivanje za polazak u krevet, a jutros ne mozemo da se rasanimo

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 214
15.12.2021 9:02:04   
flamingos
Dobro jutro.Mi od ponedeljka pre podne u školu.Ali,nemamo problema sa ustajanjem.Tih dana ranije u krevet.Spava moje dete.Sinoć pisala domaći,kamara.Mirko,ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 215
15.12.2021 9:03:47   
dddaca
Moja je jos mala, treba joj vise sna. A nikako to da ukapira. I rano ustajemo. U pola sedam, bude jos uvek mrak napolju

< Poruku je uredio dddaca -- 15.12.2021 9:04:02 >

Direktna veza do poruke: 216
15.12.2021 9:11:16   
flamingos
Da Daco,još je ona mala.Naviknuće vremenilom.Kod nas je jedini problem što,kad ide pre podne,navikne na tano ustajanje,pa se i vikendom rano budi.Druge nedelje ide popodne i tako u krug.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 217
15.12.2021 9:13:32   
dddaca
Verujem. pa i ja kad naviknem tokom nedelje rano da ustajem, vikendom vilenim po kuci user posted image

Direktna veza do poruke: 218
15.12.2021 9:34:07   
flamingos
Da Daco,navikne se na rano ustajanje i sve se poremeti.Ja vilenim i noću.Nešto loše baš spavam.Koliko beše tvoje dete ima godina?

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 219
15.12.2021 9:36:54   
dddaca
Jos nema sedam. Sto ne mozes da spavas nocu? Kicma opet?

Direktna veza do poruke: 220
15.12.2021 9:45:37   
flamingos
Mala je ona još.Ljubi je puno.Da,kičma zafrkava,plus imam taj problem aki se probudim-jedna misao stiže drugu i nema mi spavanja.Pišem ti kasnije nešto u pp.Samo da završim šta imam planirano za danas.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 221
15.12.2021 10:57:54   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Ja sam bila do škole. Dosla kuci posto su moje same. Spremam i rucak, pa idem nazad. Sreca idem kolima, jer se ne osecam najbolje. Stomak me muci. Nas tri smo danas same, pa moram drugacije  da se organizujem.
Mirko, kako je tata? 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 222
15.12.2021 11:02:18   
dddaca
Sanjice, bas bezveze sto i tebei nije dobro. Kako ti je dete? Da li joj je bolje?

Direktna veza do poruke: 223
15.12.2021 12:10:00   
Sanjica26 RR
Ona je odlicno. Cujem je sinoc da zove mm, ajde tata, uspavao si se. Treba da mi das lek. Kakvo je ono srce. Toliko je odgovorna. Pa ko jos u njenim godinama razmisljaa o tome.
Imam jos jedan, pa moram opet nazad. T treba u školu. Imam i posle podne nastavu. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 15.12.2021 12:11:30 >

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 224
15.12.2021 12:16:03   
dddaca
Joj, dusa user posted image Ja sam moju jedva sinoc probudila da popije lek. Prvih dana se budila super, odmah sedne, ali sinoc je valjda stigao umor i jedva je probudih.

Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here