Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 30.12.2021 22:53:43
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Ja sam mislila da mora ranije, ali eto ne može, mora da se čeka da istekne. A valjda će mi dati onu potvrdu sa kojom mogu da vozim dok ne stigne nova. Birokratija... Nema vise potvrde..tj.ne sme da se vozi sa njom.koliko ima do isteka vozacke? Ja sam uredno izvadila 2 nedelje pre.Sanjice,nas niko nijednom pozvao nije..2 puta bili u karantinu..svaki grad je prica za sebe.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 30.12.2021 22:57:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, pre neki dan jedno 4 puta😄
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 30.12.2021 23:00:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Svasta..izgleda da nemaju sta da rade..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 30.12.2021 23:35:47
|
|
|
|
dddaca
|
Nas su zvali samo jednom, ovo svakodnevno zvanje je bas opterecujuce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 31.12.2021 7:06:39
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Von, danas mi je istekla dozvola, a pre dva dana su mi rekli da ne mogu da izvadim pre isteka. To je probna, možda ima neke veze sa tim, mada ne verujem. Danas ću otići, pa kako bude. I nas su kad smo bili u izolaciji zvali. Još kao zabrinuti za naše zdravlje 😁 Odoh da se spremim, pa da završavam šta treba.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 31.12.2021 8:29:04
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Poceo raspust, a dete se probudilo u 8. Navikla je rano da ustaje. Milena, mozda nece biti guzve posto je poslednji dan u godini
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 31.12.2021 10:07:04
|
|
|
|
flamingos
|
Daco,naviklo dete da ustaje.Mi smo sinoć kasno legli i evo sad je ustala.Pisah da i ona poremeti sve zbog menjanja smena.Sad neka odmaraju na raspustu.Odoh da napravim posni kuglof.Mojima sam juče napravila tortu,mm poručio roštilj za danas.Večares dete ide kod drugarice na doček.Tamo će i da prespava.Lepo provedite novogodišnju noć.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 31.12.2021 10:27:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro, radni narode. Ja sam legla u 3. Gledala sam neki film sa mm, po Aninoj preporuci. Posle sam nastavila sa ucenjem. Kad sam pogledala sat ono 3. Naravno, glup mobilni me je probudio. Stvarno su dosadni sto zovu tako rano. Zvanicno su se oprostili sa muzem Nema vise zivkanja. Gotova je izolacija. Sad spremih deci na brzinu dorucak, stavila sam nam rucak. Pa cu da pravim slatke i slane pite.
< Poruku je uredio Ana RR -- 31.12.2021 11:35:21 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?