Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 13:09:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa stvarno Anci sta ce mu. Sada ima digitalnih udžbenika. Moja sestricina samo iz njih uci. I T sam otkljucala, pa to gleda.
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 13:15:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma ni to mu ne treba, hvala bogu pametan je. Sve zna i bez knjiga.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 14:11:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
🤣🤣🤣 Izvini, Anci, molim te! 😅 A muzicko, kako ucite? Moj sin uci iz sveske, knjige i sa interneta. Pardon, nije znao da treba i sa interneta pa dobio 4.
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 14:19:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa danas samo prolazi internet. Ipak je 21.vek. 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 14:27:17
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR 🤣🤣🤣 Izvini, Anci, molim te! 😅 A muzicko, kako ucite? Moj sin uci iz sveske, knjige i sa interneta. Pardon, nije znao da treba i sa interneta pa dobio 4. Ma kakvo muzičko, to je mala maca za njega
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 14:31:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ako se secate dobila sam knjigu Akvamarin od RR pre neku ogdinu. I ta tema se provlaci u njoj. Deca koriste iskljucivo tablete za sve. Za ucenje, komunikaciju. Pisanje na papiru i citanje iz knjiga ne postoji. I onda odjednom glavna junakinja nadje neka porodicna pisma.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 14:33:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sto rekla moja jetrva Ne postaje se doktor nauka u kafanama 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 16:09:12
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Sto rekla moja jetrva Ne postaje se doktor nauka u kafanama 😂 Tako je.Onda gotovo i biblioteke da se pozatvaraju,knjižare.Šta će nam knjige...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 17:23:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iskreno, meni se ne svidja ideja da se sve radi online. Ucenje, domaci... Šake gube smisao i upotrebu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 17:34:13
|
|
|
|
flamingos
|
Apsolutno se slažem sa tobom Ivanka.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 21.12.2021 18:38:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Iskreno, meni se ne svidja ideja da se sve radi online. Ucenje, domaci... Šake gube smisao i upotrebu. Nažalost, to je buducnost.
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 6:18:39
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa spremanje za školu.Bambino,kako ste?Ostale mame?Evo i moje dete se probudilo.Naravno,ranije legne,pa se i naspava.Nema sedenja do ponoći kada se ide pre podne u školu.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:13:15
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Kako ste mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:21:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Dddaco, evo svi spavamo. S tim sto je mene pekarica probudila. Deca ove nedelje ne idu u školu pre podneSinoc sam do kasno citala.
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:27:31
|
|
|
|
dddaca
|
Joj kako je to lepo kad se ide u skolu po podne, pa ne moras da ustajes rano. Mi svakog dana idemo pre podne i kad mi zazvoni alarm dodje mi da ga bacim u drugi kraj sobe, ali moram da ustanem. Treba dete da zakasni u skolu i posle da kaze mama se uspavala, nisam ja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:29:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi ne idemo ni sledece nedelje. I pocinje raspust. Jeee. Zavrsili smo sa ocenama. ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:32:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja mukica Sofi cele godine se budi rano zbog škole. Oni idu samo pre podne. Ona je toliko odgovorna. Toliko odgovorna da je navijala sat da se ona ranije probudi. Sve je povukla na mene. I ja volim tacnost. Na ispite, sad na časove dolazim mnogo ranije.
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:38:18
|
|
|
|
dddaca
|
Volim i ja tacnost, ali kod mene to ide malo drugacije. Ako treba negde da budem u 10, bicu tu u minut do 10 ili tacno 10, nikako 15 minuta ranije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:40:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene mora ranije. Sve mora ranije da se odradi, sta god da radim. Ispite sam krenula mnogo ranije da spremam, jer previse posla imam.,
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:46:31
|
|
|
|
dddaca
|
Ispiti su druga stvar, tu ne mozes bas 100% da predvidis vreme potrebno za ucenje. Za nesto treba vise, za nesto manje vremena. Ali pricam uopsteno, npr. odlazak kod zubara, roditeljski sastanak. Da su hteli da dodjem 15 minuta ranije zakazali bi u 15 do 10, a ne u 10. A ovih 15 minuta cu iskoristiti za nesto drugo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:47:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
🤣Cuti, ja sam naopaka. Moram ranije da dođem.
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:51:11
|
|
|
|
dddaca
|
Ma tako sam i ja pre, a onda je samo nesto kvrcnulo Sad ratujem sa mm oko toga kad treba negde da idemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 7:59:56
|
|
|
|
Marinkela
|
Dobro jutro. Sa vama je lepi dogovarati se , sigurno ne kasnite .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 9:25:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Mi ne idemo ni sledece nedelje. I pocinje raspust. Jeee. Zavrsili smo sa ocenama. ❤️ Pametna dečica njima ne smeta ni da kasno ležu kada sve već znaju i ne moraju da brinu zbog škole ne moraju ni da otvaraju knjige
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/21 22.12.2021 9:35:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma Anci naravno. Kao i tvoj sin. ❤️
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?