Tiziana -> RE: Razgovori mama 12/21 (16.12.2021 9:26:35)
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko A kod nas odmah bum tras kod psihica da se to presece. Nadam se da cete to resiti.. sto bezbolnije. Sto odmah kod psihologa? Koji je razred? Kod sina je uciteljica te stvari resavala na fin nacin. Uvek je bilo dvojica, trojica decaka koji su nemoguci i grupa decaka u koju spada i moj sin koji se uvek prikljuce, smeju se glupim salama, pridruze se nestaslucima itd.. I sad, da ne bi nikog 'obelezavala' ona je s'vremena na vreme slala sve decake iz odeljenja na 'radionicu' kod pedagoga.. Deca su to kapirala kao radionicu, ne kao kaznu, sta vise bilo im je interesantno, a problemi su se resavali. A sto se devojcica tice, pre godinu dana moje dete je zelelo siske i osisala ih je. Bili smo na nekom rodjendanu u nekoj vikendici i devojcice su jele za jednim stolom i jedna opasnica je stavila na glasanje kome se moja cerka vise svidjala bez siski...Meni je u sekundi bilo zao, naravno nije mi palo bilo na pamet da se mesam, medjutim moje dete je to tako iskuliralo...Ona je zelela siske i njoj se svidjalo i bilo je baaaas briga sta bilo ko drugi misli. Do sada nismo imali problema, ona je dosta prilagodljiva, vedra je pa je deca vole jer ih zabavlja. Ail sam sigurna da ce za godinu, dve doci trenutak kada ce krenuti i ozbiljno ogovaranje, i odvajanje po grupicama i svadje..Sad da li ce ona ucestvovati ili ne, videcemo. Ona uglavnom ide u skolu sa decom koju zna od kad je imala godinu dana, prakticno se znaju ceo zivot i dobro se poznaju, ali opet..Videcemo. Danas me uzasno mrzi da radim. Nagarila sam jutros da zavrsimn neke stvari koje su miostale od juce, cim sam ih ispratila u skolu, sad to zavrsila i sad me sve drugo mrzi...a moram. Ovo ustajanje po mraku mi nikako ne prija.
|
|
|
|