Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:12:41
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.12.2010 22:13:58
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:14:31
|
|
|
|
anajid
|
Eto vidis,znala sam da ima neko vatreno oruzje!Uf izvinjavam se,otisle smo off! @A ima bogme i municije,roka li roka!!! @Gagi,vidim da si mi ti sirokih shvatanja i razmisljanja,pa se sa tobom mogu dogovoriti!
< Poruku je uredio anajid -- 19.12.2010 22:16:15 >
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:16:02
|
|
|
|
Shishica
|
Evo necemo vise
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:18:07
|
|
|
|
pepino
|
Ups,prezivi ja Shishicinu ofanzivu
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:25:11
|
|
|
|
Shishica
|
Drz se drugi put!
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:37:26
|
|
|
|
AtenA
|
evo mi mojih misica na snegu
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:54:24
|
|
|
|
Shishica
|
Vidi ti nju sto stoji!!!
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:58:04
|
|
|
|
AtenA
|
u shishi mi hodamo vec mesec dana
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 23:49:05
|
|
|
|
Shishica
|
Pa kad je pocela da ustaje sama? Kad je pocela da ustaje da sedi sama? Ema hoce da pomalo stoji i da cupka kad je drzimo ispod miske..ali ne zna sama ni da se digne da sedne..dobro uglavnom je tako kod dece, ali bas me zanima kako je vas slucaj
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 20.12.2010 0:03:08
|
|
|
|
AtenA
|
pa sa 6 je vec supr sedela,sa sedam ustajala da se drzi za nesto,sa osam sama i da stoji da se nizasta ne drzi i da hoda drzeci se za krevet,i sa 9,5 se prvi put pustila sama,par koraka
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 20.12.2010 9:50:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Sto su slatki
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 20.12.2010 9:53:58
|
|
|
|
Pretty78
|
Evo moji misici prvi put zajedno na prvom snegu
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 25.1.2011 8:40:06
|
|
|
|
Lu
|
Joj slikice su predivne, neka je i ova zima došla na svoje Evo i moje slikce od sinoć i od jutros
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 25.1.2011 10:27:51
|
|
|
|
New Mom
|
Naše prvo sankanje
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 25.2.2011 17:04:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Maločas...
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 26.2.2011 1:37:45
|
|
|
|
Iwana87
|
i mi se jednom sankali ove godine a ja bas volim sneg,ovde ga nema a sanka(klackalica)ideja mm
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 26.2.2011 8:55:47
|
|
|
|
Nensi*
|
Mi cemo danas na sneg
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 26.2.2011 11:04:09
|
|
|
|
anajid
|
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 26.2.2011 22:08:16
|
|
|
|
Nensi*
|
Anajid,kako uziva
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 26.2.2011 22:10:43
|
|
|
|
anajid
|
Da Nensi,kao car!Iako je inace bas nemiran i ziv,dok ga vucemo u sankama,miran kao bubica!
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 26.2.2011 22:12:06
|
|
|
|
Nensi*
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 26.2.2011 22:12:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja Luku nikad nisam mogla da vučem na sankama. Spava do prvog ćoška i ispada iz sanki.
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 26.2.2011 22:13:07
|
|
|
|
Anoniman
|
mama Nensi, gde su rukavice!?
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 26.2.2011 22:13:09
|
|
|
|
anajid
|
Jao vidi ga,ko mali medica u tom skafanderu! Meden je Nensi!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
gaagaaa (
88%)
(
12%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!