Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 14.2.2010 21:09:51
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ovo smo mi danas.
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 17.12.2010 15:51:21
|
|
|
|
Didy
|
Moje dete i kumići danas na sankanju. Stefan je u sredini.
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2010 22:07:33
|
|
|
|
Anoniman
|
A ovako je kad se gospodin umori, a viče kako mu je 'ladno da sedi
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2010 22:10:09
|
|
|
|
indy_25
|
Jao Nedjo kako je sladak ko med.
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2010 22:12:05
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2010 22:13:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Indy Taš, jesi se to ti zabavljala ili Luka Ja baš lepo odmorim mozak na snegu
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2010 22:15:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Baka se zabavljala!
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2010 22:16:11
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Evo naaas u ovu temu I mi uzivamo u snegu.danas sam pravila Sneska belica ne da sam izbacila negativnu energijuu, a snesko je bio lep na kraju
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2010 22:19:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i nas danas
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2010 22:22:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma svaka vam čast, meni je bilo zima da gledam kroz prozor!
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2010 22:23:40
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
E Smeshkice svaka vam cast
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2010 22:26:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Uopshte nije bilo zima...samo je jakoooo padao sneg..pa smo se stalno chistili da ne budemo mokri....a cure su spavale samo tako...i kad smo se vratili unutra josh sat vremena su spavale
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 21:37:41
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 21:39:41
|
|
|
|
anajid
|
Shishi,bas lepa slicica!Tebi za liniju svaka cast!!!!
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 21:42:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Shishi,stvarno,linija je
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 21:48:42
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 21:50:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Trep,trep.
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 21:54:16
|
|
|
|
Shishica
|
A zasto nikad niko ne komentarise MM? Necu vas tuci..zivota mi... To sam primetila..bas..
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:00:37
|
|
|
|
anajid
|
Mani ga Shishi,ti si jako ljubomorna,pa da vi upucas nas!
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:01:12
|
|
|
|
Shishica
|
Pa jes i to sto kazes!
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:02:09
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A zasto nikad niko ne komentarise MM? Necu vas tuci..zivota mi... To sam primetila..bas.. Ja sam pomislila kako ti je muz bas lijep! Ali eto nisam napisala,i prije sam to pomislila ali ga nikada nisam vidjela tako,cijelog,od glave do pete ,nemoj me tuciiii.... E ja se izletila,gotovo je,kuku lele,ubice me Shishiii
< Poruku je uredio pepino -- 19.12.2010 22:03:01 >
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:03:09
|
|
|
|
anajid
|
E Pepi sad si gotova! @Jes videla kako te za cas navukla na tanak led??? Ja je procitala pa se ne dam!
< Poruku je uredio anajid -- 19.12.2010 22:04:14 >
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:06:52
|
|
|
|
pepino
|
Vajek sam bila i ostala naivna! Ali sam iskrena,samo sam rekla da je covjek lijep,sto mislim za jos par ljudi,a zenica ima jos vise ljepotica,nista lose nisam mislila,sad se malo vadim... Joj gotova sam
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:09:19
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: anajid Mani ga Shishi,ti si jako ljubomorna,pa da vi upucas nas!
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2010 22:11:47
|
|
|
|
AtenA
|
divne slicice! obozavam slike sa snega
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Pentaxim vs. obicna vakcina?choopa choopsDa li ste se odlucili za Pentaxim vakcinu ili ne? Ako mozete objasnite i zasto...Da (
51%)
Ne (
49%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!