Leptirica92 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 09/21 [ chat] (16.9.2021 22:22:22)
|
Malaraja i ja se sjecam da je pitala, ali prije koji dan, i da sam bas odg jer je mene samo jedan dan strefilo i proslo. Mene je samo strah bilo jer sam ja i povracala puno da ne dehidriram. Ne znam jesam li casu vode uspjevala zadrzat, a onda jos i dijareja, ali sreca samo dan i gotovo. Svakako se prati, pogotovo ako su mucnine krenule i gubis tecnost povracanjem, gubis tako onda nije dobro. Ali plodu kao plodu, to nikako ne moze stetiti, to se ne sikiraj :) Jao zene, zove me mama i kaze mi da se od rodjaka iednog zena nocas porodila, a termin joj bio 3 sedmice nakon mene. Bogu hvala sve je u redu, bebac 2 400 tezak i 46 dug. Poslala mi slike, mali uopste ne izgleda da je 2 mjeseca ranije rodjen, vec ko beba od mjesec hahah Pa me nekakva panika snadje. Mi se prvog selimo u novi stan, sve mi maltene u kutijama. Sve smo nabavili za bebu, ali nista nije do kraja spremno. Nisam ni robicu oprala, kontala sam cim predjemo onda to poopirat, sklopiti sobicu i poslagat, a sad ni tam ni vam. Kakva sam pocecu iz kutija vadit i prati, pa makar nek imam ciste robice 🤦♀️🤦♀️
|
|
|
|