Tiziana -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 09/21 [ chat] (10.9.2021 23:14:45)
|
Gago, jel moze jedan savet?ja sam skoro pa duplo starija od tebe. Mislim da sa ove vremenske distance i mojim, i trudnocama svih meni blislih osoba, bez ikakvog medicinskog znanja, laicki i bez ikakvog preteranog udubljivanja kad/sta/zasto/kako mogu da ti kazem OPUSTI SE! Mlada si, trudna si, nemas jedan jedini razlog da mislis da nesto nije ok!!! Kakve veze ima kad je bila ovulacija?Tvoje je sad da uzivas i da se radujes onome sto te ceka. Da, imas pravo da ides sl ned kod dr, ali bilo bi bolje da si se malo strrpela. To ti niko ovde ne kaze iz zlobe vec jer su zene vec prosle kroz sve to. Ja kad sam bila trudna, bila sam starija od tebe. Uradila test, poslle par dana odradila betu, sa 7+ nedelja otisla kod dr i nakon toga na redovne kontrole. Imam dvoje zdrave velike dece. Ne zamaraj se stalnim preispitivanjem. I toj tackici u stomaku treba smirena, vesela i zadovoljna mama. IZVORNA PORUKA: Gaga1996 Beta 2507. Šta mislite, je l to dobro? U sredu u 9:30h sam radila prvi put i bila je 887, a danas u 18:10h drugi put i ovolika je. Znam da brojke ništa ne znače ali želim da čujem mišljenja :)
|
|
|
|