milicicak -> RE: Razgovori mama 09/21 (9.9.2021 8:31:54)
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Von, neces izgubiti podatke. Prenosis sve odmah, uparis telefone, prenosi ti i sve aplikacije, cak i sliku koja ti je na ekranu. Ja danas imam uzasnu glavobolju. Muz nije mogao na roditelje, morao je da odslepa auto kod majstora. Pa sam ja isla sa macom. Niko nije hteo da se prijavi za roditeljski savet deset_ minuta, razredna cak i zmurila i ubadala olovkom na spisak. Koliko sam pop... na kraju se ja prijavim. Ostali bi do pola noci tamo. Ne izgubiš podatke ako namenski kupiš tel i sve lepo backup-uješ. A ne kao ja da klikćeš i ne gledaš pa obrišeš sistemski file... Mislim da sam sve spasila ali mi ostaje drndanje sa cloud-ima, poslovnim mailovima i nalozima na društvenim mrežama... Ni jednu šifru ne znam. I kod nas se predstavnik u savetu roditelja birasvake godine, naravno može da ostane isti ali to nije tako u praksi. I desila se ista situacija kao kod tebe pa sam na kraju digla ruku da bih stigla mini bubu da odvedem na trening. Što se ručka tiče, mini buba ne voli trpezariju, mala je, puno dece bude, a i ručak je sad nakaradno organizovan zbog imitacije smenske nastave. Mada većina njenih drugarica ne ide na ručak pa zajedno klopaju u učionici za boravak
|
|
|
|