ivaMark -> RE: Razgovori mama 09/21 (7.9.2021 13:07:12)
|
Zdravooo, prvi skolski dani nisu lose, J ima od 20.9. tecaj plivanja, dve nedelje, pre nastave...i razocarala se jer je mislila da ce ih pustiti da se sami brckaju 😃😃 Danas ce sami kuci iz skole, rekla sam im da se nadju ispred skole i onda zajedno..videcu kako ce ispasti na kraju....doduse, skola je 150m od stana😃😃 Milena, moj zub....hvala sto pitas... Mora da se vadi na zalost. Tu je bila stara plomba, preko 25 godina sam je imala...prosle godine mi je iznenada pukao delic zuba..ispostavilo se da je doslo do upale kanala ispod te plombe, ja to nisam niti znala, niti sam sta oset_ila....onda sam godinu dana skoro isla na tri meseca na endodonsko ciscenje kanala i nikako nije moglo da se ocisti kako treba....i dok sam jela opet mi pukne ali sa unutrasnje strane i to vertikalno...dr mi je rekla da kod takvih pukotina nema spasa. Stavila mi je plombu i rekla da drzi dokle drzi, dala mi je uput za hirurga stomatoloskog, juce sam imala pregled na klinici...odgovor je isti...mora da se vadi, 22.5. imam termin, sledece godine 🤭🤭 to mi je uteha malo jer je puno plasim vadjenja i ne mogu sebe da zamislim bez zuba. Imam 40 godina i sve zdrave zube, cak i umnjake 😂😂
|
|
|
|