RE: Lice s aknama i bubuljicama (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Mirko Svirko -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (19.7.2020 18:17:46)

Mama Jo, ricinusovo ulje je dobro i za bubuljice.

Generalno za upaljenu kozu. Za rane. Podstice proizvodnju kolagena i elastina u kozi pa je dobro i za bore. Dobro je i za kosu. 

flamingos -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (19.7.2020 18:48:29)

Mirko,pravi poznavalac preoarata.Bravo.Hvala na savetima.❤

mama Jo -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (19.7.2020 19:14:45)

Super Mirko. Probacu bas, nisam nikada.
A sada aam se setila, kad amo bile devojke, neke moje drugarice su stavljale ricinusovo ulje na trepavice, navodno brze rastu i postanu gusce [sm=smiley36.gif]

Mirko Svirko -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (19.7.2020 19:14:48)

Ha ha 😊

Hvala ti Flamingos.. Ali daleko sam od toga. Znam osnovno.

physio70 -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (19.7.2020 19:54:06)

Vichy Normaderm linija je meni odlicna.

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (11.1.2021 15:11:36)

Treba mi mala pomoc,kakve maske za lice koristite.Za ciscenje lica,za pore.Koristite li i aparatice za cišćenje i kakve.Sve me zanima.

Filadendronka -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (11.1.2021 15:28:09)

Emice, moje lice nije problematicno, ali sam pocela da vidim znake starenja. Inace imam 33 god. Od maski jedino onu crnu Baleinu, skida se ljustenjem. Lepo mi pokupi necistoce. Na bradu stavljam trakice za mitisere, tu zna da se nakupi sitnih tackica. Najbolje sto sam probala za lice mi je La roche, kreme i neki gel za umivanje. 

veselicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (11.1.2021 15:47:36)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Treba mi mala pomoc,kakve maske za lice koristite.Za ciscenje lica,za pore.Koristite li i aparatice za cišćenje i kakve.Sve me zanima.

Moja A ima foreo,stalno ga koristi i lice joj je dosta čisto.Ako razmišljaš da kupiš,uzmi njega obavezno.

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (11.1.2021 16:09:10)

Vesi kakav je,slikaj.

Fil ja cekam da otvore granice da odem u njemacku,ovde nemamo dm.Akne mi vise nisu problem ali su mi pore bas vidljive.I kad stavim puder ne izgleda mi fino.I ja imam 33 godinice 😆

veselicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (11.1.2021 16:18:12)

Emice ovaj KLIK

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (11.1.2021 17:51:53)

Vesi gledala sam ovde,cijene preko 150.Moram veceras jos potraziti

Sanjica26 RR -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (11.1.2021 19:55:05)

I kod nas je to skupo. Prava sitnica

Ivanka 75 -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (11.1.2021 22:01:19)

Cemu sluzi taj Foreo kad je tako skup? Nisam nikad cula... 

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (11.1.2021 22:04:37)

Elektricni cistac lica.

Ali nisam izgorela po glave da dajem tolike pare 😂

Sanjica26 RR -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (11.1.2021 22:05:58)

Pa da. 🤣 I ja imam dosta pora po licu, a vidim da je S povukla na mene. Ima ih na nosu. Ja bih isla kod kozmeticara. 

mama Jo -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (12.1.2021 9:21:50)

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Emice, moje lice nije problematicno, ali sam pocela da vidim znake starenja. Inace imam 33 god. Od maski jedino onu crnu Baleinu, skida se ljustenjem. Lepo mi pokupi necistoce. Na bradu stavljam trakice za mitisere, tu zna da se nakupi sitnih tackica. Najbolje sto sam probala za lice mi je La roche, kreme i neki gel za umivanje. 

Fil, kakve su to trakice za mitisere? Jel to isto iz dm-a?
I ta maska isto, kako tacno izgleda?
Bas vidim da mnogi hvale te dm proizvode... A ja nemam dm u blizini, i gotovo nikada mi nije usput, a bas bih ih probala.

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (12.1.2021 10:52:22)

Ja imam niveine trakice i nisam nesto posebno zadovoljna.Mene recimo ubija to kad se nasminkam ali kad se priblizim ogledali vidim sve te tackice.

Filadendronka -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (12.1.2021 11:04:25)

Mama Jo, ja bih spavala u DM-u. Trakice sluze za izvlacenje mitisera, meni su otkrice. Lepe se kao flaster na naparenu kozu i posle 10 min se samo odlepe. Postoje za nos i bradu. A maska je Balea crna peel of. 

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Bas vidim da mnogi hvale te dm proizvode... A ja nemam dm u blizini, i gotovo nikada mi nije usput, a bas bih ih probala.

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (12.1.2021 12:03:28)

Ja nisam nikad prije trakica parila lice,mozda zato i nisu radile posao.Fil jesi li probavala i druge peel of maske,jesi li bila zadovoljna.

Postavicu fotku da vidite o cemu pricam,izbija i kroz puder
[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2108886-6258.jpg[/img]

mama Jo -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (12.1.2021 13:56:48)

Mama Jo, ja bih spavala u DM-u. Trakice sluze za izvlacenje mitisera, meni su otkrice. Lepe se kao flaster na naparenu kozu i posle 10 min se samo odlepe. Postoje za nos i bradu. A maska je Balea crna peel of. 

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Mislim da cu danas da se zaputim u najblizi dm. Hvala ti!!
Samo jos nesto - i trakice su iz dm?

Filadendronka -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (12.1.2021 15:01:13)

Devojke, trakice sam probala razlicite - Titania, Nivea i trenutno sam uzela neke DM sa aktivnim ugljem ( 3 kom su do 200din). Meni je Nivea bila najbolja, ali sada ih nema na stanju kod mene, pa uzeh te DM za koje bih rekla da su slabije. Emice, mislim da je potrebno naparavanje pre trakica, tad se mnogo bolje uklone mitiseri. A maske ne koristim, retko, tako da mi ta crna traje bas dugo. Inace njom sam bas zadovoljna. Okacicu sliku od kuce. 

Sanjalicaaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (17.1.2021 8:57:54)

U predelu ispod brade, na vratu su mi se pojavile bubuljice koje i bole i svrbe. I bas su grozne. Svasta sam probala ali ne vredi. Kozmeticarka mi je rekla da su vrv hormoni problem. Isla bih kod nekog lekara. Ali ne znam odakle da pocnem. Gde da idem. Kod koga prvo. I da li drzavno ili privatno. 

mama Jo -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (17.1.2021 9:43:57)

Probaj da krenes od dermatologa. Drzavno ti za to treba lrvonlekar opste prakse, pa ti da uput (sad i ako se raspitas ko je od drzavnih dermatologa dobar pitanje da li ima termina). Ja sam isla drzavno i dala mi je termin za prvu koja je bila slobodna, iapostavilo se da je zena skroz ok.
Ja sam isla drzavno kao prvo da vidim (najvise jer je privatno dosta skupo).
Ali to ce trajati... Dok zakazes prvo kod opste prakse... Pa dok ti zakaze kod dermatologa...
Ja sam isla jer su pocele da mi se javljaju ispod usiji, i tako kao neki pecati crveni koji me svrbe. Dala mi je neki gel i kremu... Sta znam, i dalje mi se to pojavi ponekad. Obicno leti...

Lilly5 -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (18.1.2021 16:55:37)

Ako mozes da priustis pregled privatnog dermatologa nemoj da razmisljas o drzavnoj sluzbi uopste. Cena je oko 3000 -4000 dinara za pregled. Opsta praksa je leglo zaraze, u dom zdravlja dolaze i kovid pozitivni i nije ni bezbedno sada ako se ne mora.

Ivanka 75 -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (18.1.2021 17:10:31)

Znaci ne da mi se da pohvalim Tammu kremu protiv akni mitesera i bubuljica pa to ti je! 👹

Napisem post i izbaci me! Hvalim je! 😊 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 12 [13] 14   Sledeća stranica >   >>