RE: Lice s aknama i bubuljicama (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (22.11.2019 13:37:25)

Masnice a koliko treba da pocne pokazivati rezultate?

MasnaMasnica -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (22.11.2019 15:24:27)

Emice oko 2 3 dana je dovoljno.

mama Jo -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (22.11.2019 16:14:45)

Samo da nam ne bukne jos vise [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (22.11.2019 16:39:11)

Masnice ajd jos mi posalji fotkicu da vidim pakovanje,rekla sam jumi da mi potrazi 😊

Mama Jo od ovog gore ne moze 😂

MamaNecaVo -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (23.11.2019 1:20:23)

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Mebi je to dermatolog dao jos u pubrtetu i od tada ga u kuci  stalno imam kod nas se uzima bez recepta. 

Takodje.
Iako ga koristim bas retko,desi se da me spasi pojave pred pms i haosa na licu.

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (23.11.2019 18:13:13)

Nasla mi kuma u Doboju i kupila,sutra stize.Nadam se da je isto kao tu vase

MamaNecaVo -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (24.11.2019 18:56:14)

Javljaj utiske,mene je zaista klindamicin spasio.
Bilo je kriticno stanje..Inace,dermatolozi uz klindamicin,obzirom na alkohol koji sadrzi preporucuju posle koriscenja kada koza upije,neku masniju kremu doduse to zavisi od stanja koza-ja sam koristila obican pantenol.

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (24.11.2019 22:21:47)

Veceras prvo koristinje.Ima onaj jaki medicinski miris pa mi uliva nadu 😂Nisam nikakvu kremu posle stavljala,mozda cu jednu Davidovu sto koristi za lice.Vise je na bazi vazelina da mu bude koza masna sto duze

Mirko Svirko -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (24.11.2019 22:24:35)

Emice nasla si 🤗
Javi utiske 💪

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (24.11.2019 22:35:14)

Mirko spasila me kuma.Ima drugaricu sto radi u apoteci pa je odmah sacuvala 3 bocice jer kaze da jako brzo nestaju.Juce ujutru otisla po njih i nacece ih poslala.Slikala sam lice da uporedim posle neke dvije-tri sedmice

Mirko Svirko -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (24.11.2019 22:38:25)

E super ti je to ideja za sliku. Dobro da si nasla. Bravo za tvoju kumu 🤗Drzimo fige 👍

MasnaMasnica -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (24.11.2019 23:08:35)

Emi nemoj nista posle njega da bi odreagovao.  Bar nemoj prvih dana dok vidis da radi posao.

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (24.11.2019 23:37:12)

Najbolje je sto ja sad stalno zagledam da vidim ima li promjene a prije neka dva sata ga koristila 😂 sve nade ulazem u ovo.

Masnice odustala sam od mazanja,bar prvih 7 dana.Mazem samo dio oko ociju ner njega ne koristim na tom djelu

dunja RR -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 0:34:21)

Meni je dr prepisala klindamicin u trudnoći, kada su buknule bubuljice (rozacea) dugo sam koristila, i nakon porođaja, ali nije pomogao, posle mi je prepisala drugi.
Obavezno ujutru dobro operite lice posle spavanja, i nikako nemojte napolje na sunce sa klindamicinom, koristite ga samo kući, najbolje noću, a posle korišćenja a pre izlaska napolje obavezno detaljno umivanje gelom i ispiranje mlakom vodom (ne miceralne vode, one još dodatno isušuju lice).

dunja RR -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 0:40:15)

E da, kod nas se klindamicin pravi u apoteci beograd, prave ga tipa danas za sutra(naručim danas, pokupim ga sutra), ali ima ograničen rok trajanja koji nije dug, zaboravila sma sada tačno koliki. Ja nisam stizala da ga potrošim u tom roku, pa su mi rekli da može i malo duže, Dobro se promućka pre upotrebe, i na tufer pa utapkati na lice, ali pisale ste to već, čini mi se.

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 8:30:59)

Pnda nije isto 😬 mom je rok do 08/2021 i providan je.nije kao losion pravi

MasnaMasnica -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 8:40:20)

I moj je providan i nema rok trajanja ogranice. Ke li ima jsk miris Emice?

Koliko znam samo kortikosteroidi ne smeju da se izlazu na sunce.

dunja RR -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 8:56:46)

I pojedini antibiotici ne smeju biti u dodiru sa suncem a klindamicin je medju njima i to moja dr dermatolog strogo naglasi zato sam i napisala. Rekla mi je da detaljno oper klindamicin svaki put pre izlaska napolje. 

dunja RR -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 9:22:55)

Emi, kazu da je delotvorni u rastvor, on bude kao krec,ja se sad ne secam da li je 1 posto ili 5 posto rastvor,  oni u apoteci Beograd znaju tačno. Taj rastvor bude kao krec kada se natapka, skroz belo lice. Klindamicin je antibiotik širokog spektra ali i isušuje kožu, treba ga pažljivo koristiti. 
IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Pnda nije isto 😬 mom je rok do 08/2021 i providan je.nije kao losion pravi

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 11:15:50)

Jao smoricu vas.Jel sad nema potrebe da ga perem sa lica kad izlazim napolje jer nema ni sunca?

Masnice i ovo ima bas jak miris,stipka za nos kad ga nanosim

dunja RR -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 11:29:08)

Emi, meni je dr rekla da mora uvek da se opere (baš super dermatolog je u pitanju, preporučila mi jedna Ringerajka), sunca uvek ima, znaš i sama, ja i sada moram kremu sa UV da mažem, bez obzira što je zima. Za rozaceu, ali nebitno, poenta je da sunčeva svetlost uvek dopire do nas. Meni je to isto bilo smaranje, ne da ga operem ujutru, već je dr rekla da nekada namažem i preko dana, ako sam duže kući, a ja sa bebom često išla napolje, pa sam morala non stop da ga spiram, i onda se svelo da ga mažem noću samo, a posle njega i taj drugi krem što mi je dala, i onda sam batalila sve, baš zbog to umivanja preko dana, ali moraću ponovo da počnem.

I da, nemoj ga koristiti duže od mesec dana, čitala sam baš malopre da se podsetim i piše da ne valja, mora pauza posle mesec dana.. Jako isušuje kožu i onda može da upropasti lice. Ja sam koristila oko mesec dana maksimalno.

MasnaMasnica -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 11:29:36)

Emice sigurno postoje razlicite vrste klindamicina . Ja ga ne bih prala. Mislim 14 god ga koristim, i u trudnoci sam iako kazu kao antibiotik ne treba. Ali navika je cudo.

dunja RR -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 11:36:26)

Emi, evo ovde, ne znam da li je to tvoj losion (mada piše da je sve to isto, može biti unapred pripremljen kao tvoj ili da se posebno napravi, kao ovaj moj.), piše, ujutru i uveče nanositi, i ne duže od mesec dana KLIK

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Emi, meni je dr rekla da mora uvek da se opere (baš super dermatolog je u pitanju, preporučila mi jedna Ringerajka), sunca uvek ima, znaš i sama, ja i sada moram kremu sa UV da mažem, bez obzira što je zima. Za rozaceu, ali nebitno, poenta je da sunčeva svetlost uvek dopire do nas. Meni je to isto bilo smaranje, ne da ga operem ujutru, već je dr rekla da nekada namažem i preko dana, ako sam duže kući, a ja sa bebom često išla napolje, pa sam morala non stop da ga spiram, i onda se svelo da ga mažem noću samo, a posle njega i taj drugi krem što mi je dala, i onda sam batalila sve, baš zbog to umivanja preko dana, ali moraću ponovo da počnem.

I da, nemoj ga koristiti duže od mesec dana, čitala sam baš malopre da se podset__im i piše da ne valja, mora pauza posle mesec dana.. Jako isušuje kožu i onda može da upropasti lice. Ja sam koristila oko mesec dana maksimalno.

emicaa -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 11:38:06)

Bice mi sigurno jednostavnije kad ga pocnem samo jednom dnevno.ali sad dok je ovako moram dva puta.

Mirko Svirko -> RE: Lice s aknama i bubuljicama (25.11.2019 14:12:17)

[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2015665-3098.jpg[/img]

Setila sam se da sam i ovo koristila jedno vreme. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>