Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.2.2024 0:05:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam ubacila paste. Moje dete voli starinska jela pa nam se, u jednom trenutku, sve svelo na isto. Kupus u svim oblicima 😂 Letos sam dosta dinstala povrce i kombinovala, cak i patlidzan. Nema masnoce, kasika povrca, komad dinstanog mesa, pire ili neki pirinac i da vidis, malo negodovali na pirinac ali legli na rudu pa sad jedu 😅Zadnjih meseci spremam paste. Gledam da budu neke lakse verzije i kombinacije, bez mnogo masti i kalorija a kolicinski da ima dosta.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.2.2024 0:14:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pocela sam da stavljam zacine, kari, djumbir, majoran, majcinu dusicu, mirodjiju, da neki šmek jelu a i vidim da im se dopada. 😂 Soja sos ne vole a ja ga obozavam. Letos nisu ni oset__ili kad sam ga dodavala u dinstano povrce. Ni kari ne vole pa ga samo sebi dodam naknadno u rizoto. Eksperimentisi. Vidi sta vam odgovara. Ja volim da pogledam neki recept Jamie-ja Olivera. Nista pretenciozno a moze da se napravi.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 4.2.2024 0:15:34 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.2.2024 8:55:52
|
|
|
|
17 joka
|
Ike i ja imam teglicu u kojoj su mi razmi zacini ima ih 15tak komada razne vrste stavljam i ja sve sto i ti i ruzmarin vlasac, persun mifodjiju origano, kufkumu , beli luk u prahu ali njega najmanje stavim majcinu dusicu obozavam ja to sve u teglicu pomesam koristim i u kuvana jela za meso svasta da vrh ukus i mekocu mesu itd.Da i biber volim i zacinjenu hranu
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.2.2024 15:29:19
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
I nama se svodi na kuvano... Npr, gulas, kuvani kupus, boranija, grasak, pasulj...Onda natur snicle, lovacke snicle, piletina pohovana, bataci, krilca... Krompirići, grilovano povrce... Salate obavezno koje ne jede osim cvekle i zelene salate. Pa zato i razmisljam da se nesto doda... Mislim uvek se nesto doda tipa makarone sa mesom, pa spagete pa makarone sa sirom pa makarone sa su kom i kackavaljem, sta znam uvek nesto... Ali mora da smislim jos nesto lepo...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.2.2024 13:57:28
|
|
|
|
nata11
|
Izasao mi na reklami Dr oetker -plazma smesa za mini cheescake. Jel to neko probao?
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.2.2024 14:16:53
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Izasao mi na reklami Dr oetker -plazma smesa za mini cheescake. Jel to neko probao? Tu još nisam probala.Ostale jesam i super su.Svašta nešto sam dobijala od njihovih proizvoda(učestvujem u njihovim konkursima) i zadovoljna sam(naravno,i kupovala sam).Vredi probati i to.Sigurna sam da je odlično.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.2.2024 14:42:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Izasao mi na reklami Dr oetker -plazma smesa za mini cheescake. Jel to neko probao? Hteo mm da kupi prosle nedelje i ja mu nisam dala 😂 Reko pravicu ti samo da nije iz kutije 🤣
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.