Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.10.2023 22:13:06
|
|
|
|
17 joka
|
Nato ,probaj tankim ostrim nozem ja na poslu koristim skalpel za vecinu kolaca i da bude u jednom potezu meni pomogne mada ne bi trebala da puca cokolada to se najcesce desava ako jedan sloj previse odstoji ili se ohladi pa se na hladno sipa vruce i zato puca ili sd odvaja glazura.Bar nama tako bude.Mada mozda neko ima neki dobar trik e sad ako mi sd prijedu kolaci kuku meni 🤣
_____________________________
Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2023 10:25:21
|
|
|
|
nata11
|
Ako te razumem najbolje da na topao film sipam cokoladu_
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.10.2023 10:45:33
|
|
|
|
17 joka
|
Ne bas vreo ali da bude onako tamsn topao mlak i trebalo bi biti ok i tek onda kad stavis cokoladu ide u frizider
_____________________________
Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 13:33:49
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Kako seci kolac pr. Ledene kocke a da se stegnuta cokolada lepo dece da ne puca? Zavisi kako topiš čokoladu.Kako ti pripremaš čokoladnu glazuru?Hajd mi kaži jesam li ti poslala u pp recept za bamiju?Nešto se ne sećam,a sad ću i da proverim.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 14:21:27
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Kako seci kolac pr. Ledene kocke a da se stegnuta cokolada lepo dece da ne puca? Nato, bitno je da ne sečeš kolač čim izvadiš iz frižidera jer će čokolada pucati kada je potpuno hladna. Mora da odstoji van frižidera barem 15-20 minuta. Ako ne radim ganaš, onda radim glazuru od 200 gr čokolade i 6 kašika ulja i to mi se pokazalo najbolje. Mislim da sam davno videla negde na netu taj odnos čokolade i ulja i toga se držim.
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 14:28:35
|
|
|
|
flamingos
|
Nato,moj predlog(provereno dobar)-na 50 g čokolade ide 1 kašika ulja.Na tebi je odluka.Opet,svako ima neki svoj način pripreme glazure.Meni je ovako uvek ispalo fantastično.Slažem se da mora malo da odstoji na sobnoj temperaturi,pa oštrim nožem da sečeš.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 15:57:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
I meni,bas bude taman i glazura bude lepa,glatka. Lepo se sece.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 16:01:28
|
|
|
|
flamingos
|
Pričam iz ličnog iskustva.Sad,možda neko zna i bolji način pripreme.Svakako je dobro čuti različita iskustva.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 19:14:14
|
|
|
|
Bambino1
|
Da li je neko od vas nekada pravio Kiparsku salatu?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 19:29:54
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Bambino1 Da li je neko od vas nekada pravio Kiparsku salatu? Možda sam je i pravila,ali pod drugačijim nazivom.Šta je čini?Mislim na sastojke.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 20:36:20
|
|
|
|
Bambino1
|
Svez kupus, kiseli krastavcici i nesto mlecno. Stize nam na posao vec nekoliko puta, i bas je ukusna. E sad na netu pise da ide grcki jogurt i majonez, ali po ukusu ne bih rekla da su ubacivali majonez. Rekoh mozda je neko pravio.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 20:49:39
|
|
|
|
flamingos
|
Bambino,evo ja sam pravila sa svežim kupusom i šargarepom.Izbaci majonez(ja ne volim te ga izostavljam).Staviš po svom ukusu.Možda se javi i neko ko je pravio.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 21:52:56
|
|
|
|
Bambino1
|
Hvala Flam. 😘
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 21:56:49
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu.Tu sam ja šta god da zatreba.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.10.2023 23:24:37
|
|
|
|
medamisko
|
Lepo izgleda
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.10.2023 6:02:53
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala.Ne samo što lepo izgleda,već je i fantastičnog ukusa.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.10.2023 9:56:55
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ovo izgleda sjajano! Sta tacno ide?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.10.2023 11:48:50
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Bambino,evo ja sam pravila sa svežim kupusom i šargarepom.Izbaci majonez(ja ne volim te ga izostavljam).Staviš po svom ukusu.Možda se javi i neko ko je pravio. Flam sta ide? Kupus, sargarepa, pavlaka i majonez?
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.10.2023 12:52:53
|
|
|
|
flamingos
|
DRRugarke moje,evo stižem.Nato,majonez možeš da staviš(ako volite).Ovo što vidiš je:seckan kupus,rendana šargarepa i to posoliš po ukusu.Zatim dodaš ulje(ako voliš maslinovo,a ako ne suncokretovo),par kapi soka sveže ceđenog limuna,kisela pavlaka i izmešaš.Naravno,količinu odrediš prema svojim potrebama.Isto i začine staviš po svom ukusu.Ako treba još neki recept tu sam.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.10.2023 13:40:26
|
|
|
|
Srecko47E
|
Uuuu sjajano! Moracu da pravim ovo danas,tj veceras. Ja rendam rendam sargarepu,kupus-dodam mirodjiju i grcki jogurt,dodje na isto izgleda,osim mirodjije. Smiksala sam za uz rostilj nedavno,imala sam u frizu ,salate nema,rekoh daj da resimo. Bas osvezava!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.10.2023 15:03:23
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala.Ma da,po svojoj želji,ukusu.Mnoge recepte modifikujem po svom ukusu(gora sam od nekog deteta).🙄
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.10.2023 7:45:04
|
|
|
|
flamingos
|
Srecko,jesi li isprobala recept?Piši utiske.Salata na brzaka.Doduše,uglavnom se salate brzinski i spremaju.Volim i jela koja su za tili čas spremna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.10.2023 8:51:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jesam. Slicno je dosta sa mojojm izmisljenom verzijom Ja volim te ukuse i takve salate generalno. Ocas posla se prave,ukusne,gde ces bolje.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.10.2023 8:59:52
|
|
|
|
flamingos
|
Super.Ma da,milina.Možeš po svom ukusu da dodaš šta želiš i očas posla je spremna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.2.2024 23:34:56
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro vece, zene.Moje dete vec neko vreme uhvati ga period kad bi pojeo i namestaj u kuci a nekad period kada toliko mrljavi da imam utisak da mu je muka kad gleda u hranu. E sada ja razmisljam da dodam jos neko novo jelo mozda mu je sve ovo dosadilo.. Generalno sve se vrti u krug. Ali najvise kuvano (na klasiku)... E sada bi nesto drugacijee da mu malo probudim culo ukusa. Ako imate neki predlog sto se rucka tice rado cu usvojiti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?