Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.10.2023 20:01:11
|
|
|
|
flamingos
|
Dunja,postoji rešenje.Ne moraš da ih slažeš u dubak(naravno da svi znamo kako se pravi Markiza),ali,ukoliko imaš problem sa piškotama možeš ih slagati u pleh i filovati.Ostaviti da prenoće i sutradan izručiti i nafilovati šlagom.Tim filom za Markizu premazujem plazmu(mm voli,doduše i mi).
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.10.2023 22:05:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Flam, isto umačeš plazmu u mleko kao piškote? Malo ih duže držiš u mleku ili kratko kao piškote? Čini mi se da je plazma tvrđa, a možda i grešim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.10.2023 22:45:21
|
|
|
|
flamingos
|
Malo duže od piškota držiš u mleku.Super je.Pravim i sa mlevenim lešnikom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.10.2023 9:40:08
|
|
|
|
flamingos
|
Za svakoga po nešto.Mm za doručak želi uštipke.Dete za ručak želi skušu.Za nas kuvam pileći paprikaš.Uz to kupus salata.A za večeras se nisu izjasnili.Spremiću šta ko želi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.10.2023 10:17:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak makarone sa sirom. Rucak imamo pilav sa piletinom i krem corba, kupus salata. Za veceru ce biti pancerote. Imamo i kolac sa visnjama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.10.2023 10:25:44
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dorucak je bio*makarone sa maslacem i jajima.Obozavamo svi. Rucak-skuvala sam juneci gulas. Kupus salata. Za veceru cu verovatno ustike-koje niko ne voli,ali avaj... Ili americke palacinke. Vise nisam pametna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.10.2023 6:13:47
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak zapečene makarone(za mm i mene,dete nosi užinu u školu).Za ručak pasulj sa suvim mesom i kupus salata.Večeras bakin kolač.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.10.2023 8:44:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak su deci bila przena jaja i mazalice. Pasulj i krompir salata se kuva za rucak. Danas je dan za voce, za uzinu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.10.2023 9:53:08
|
|
|
|
Srecko47E
|
Videla sam juce ovde-pileci gulas. To je danas za rucak,nadjoh i neki novi recept na googl-u,pa rekoh da isprobam. Dorucak-sendvic prezenice ,zapecene u rerni sa trapistom i suvim mesom. Uzina ce biti voce,pa neko u skolu,neko ostaje kuci sa tatom. A vecera...Mozda napravim zapecene makarone. Kod mene je danas sve nesto zaopeceno-citaj,sto brze i sto manje truda.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.10.2023 7:24:32
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak biće kiflice sa sirom.Za ručak bečke šnicle i pomfrit,a uz to salata po želji.Što se tiče voća o njemu ni ne pišem-moje dete svakog dana jede voće.Jedino što ne voli to su banane.Jela ih je baš dosta negde do polaska u školu i to je to.Za večeru videćemo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.10.2023 7:50:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak pita sa spanacem i sirom. Davno nisam. Rucak imamo pilecu supu i spagete bolonjeze. Za veceru cu kiflice sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.10.2023 8:21:33
|
|
|
|
17 joka
|
Za dorucak pita izljevak ili izlivena sastojci u njoj su njam njamZA rucak grasak sa belim mesomPita od jabuka da se zasladimoVecera ce biti nesto iz frizidera ali paprika u pavlaci je vec spremna 😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.10.2023 8:37:04
|
|
|
|
medamisko
|
Jutros nista. Kupicu u povratku.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.10.2023 10:04:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jutros-tople sendvice,ostavila sam i odjurila na posao. Za rucak-videcu,ostalo je malo od juce,a vise nemam ideja sta da spremam. Bas sam nemajka. Vecera-verovatno crvena paprika,luk,praziluk i jaja preko.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.10.2023 12:30:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Mm kupio i ramstek i biftek i boga pitaj šta još, pa ću danas nešto od toga peći, verovatno sa belim lukom i puterom. Imam i špargle pa taman za prilog ali ondam oram smisliti nešto drugo za Marka. Za sutra ću sarmice u zelju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.10.2023 13:32:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam rizoto od juce, samo sam dodala bareno povrce i malo restovanog krompira.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.10.2023 13:43:42
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mm kupio i ramstek i biftek i boga pitaj šta još, pa ću danas nešto od toga peći, verovatno sa belim lukom i puterom. Imam i špargle pa taman za prilog ali ondam oram smisliti nešto drugo za Marka. Za sutra ću sarmice u zelju. Jao da mi jednom doci kod tebe na veceru. Ti kad krenes nabrajati jela i kaciti recepte ja se istopim. Od tebe sam prvi put vidla recept i pravila biber spagete, pogacice sa sirom i jos sto sta. Meni mama ispunila zelju napravila sarmice od vin lista pa cemo to danas a za sutra neku ribu.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.10.2023 15:06:30
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ana,gde su ti recepti? Hocu i jaaa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.10.2023 6:20:50
|
|
|
|
flamingos
|
Danas posna trpeza:krompir,riba,salata,vruća pogača,prebranac,kroasani sa džemom i videću šta već još da dodam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.10.2023 15:30:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kod nas danas-panirani oslic na mediteranski nacin-panirani kolutici luka ,sve pecem u rerni bez ulja i napravicu salatu -krompir,kad dodjem sa posla.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.10.2023 17:37:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha Nato mm je gurman a ja volim da eksperimentišem i volim kvalitetnu hranu. Ramstek npr samo dobro posolim i pobiberim i zapečem sa svih strana na masl. ulju, onda ubacim dva, tri čena belog luka, par grančica ruzmarina i puter, i time prelivam. Mm voli krvav ramstek pa zbog njega kratko pečem a sebi onda isečem na komade pa vratim u tiganj još malo. Uz to mi najbolje ide francuski pire krompir i grilovane špargle, ko ih voli. Ja ih obožavam na sve načine. Danas musaka od zelja umesto sarmica, nisam imala vremena da ih motam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.10.2023 19:17:39
|
|
|
|
dddaca
|
Kod nas danas pljeskavice, krompir pire, brokoli i kukuruz secerac za rucak. Dete voli tu kombinaciju. Za dorucak palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.10.2023 19:47:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana, ima zelje na pijacama sad?Ja ga najvise koristim s proleca, dok je mlado. Posle predjem na blitvu. Mi danas pasta sa pesto sosom. Prste smo polizali 😂 Oni trpali parmezana i parmezana, a ja bez, mnogo mi jak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.10.2023 22:31:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka, ja to sve zovem zelje da, sa blitvom sam pravila Joj ja obožavam pesto. Omiljeni doručak su jaja sa pestom, paradajz i sir. Mljac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.10.2023 22:36:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ivanka, ja to sve zovem zelje da, sa blitvom sam pravila Joj ja obožavam pesto. Omiljeni doručak su jaja sa pestom, paradajz i sir. Mljac Bitno da je zeleno 😊 Moracu i jaja da probam. Pesto bas daje šmek.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?