Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.4.2023 15:03:42
|
|
|
|
jess021
|
Čorbu od tikvice i batata (zaboravila na supu u frižideru), njoke u sosu od slanine i spanaća, odlične su bile.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.4.2023 16:32:23
|
|
|
|
dddaca
|
Za danas rostilj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.4.2023 11:13:36
|
|
|
|
Duškić
|
Piletina , krompirici i zelena salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.4.2023 11:29:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lazanje i salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.4.2023 11:38:21
|
|
|
|
dddaca
|
Danas za rucak ce biti makarone i bolonjez
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.4.2023 11:47:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Nemam pojma...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.4.2023 12:18:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene danas dijetalno. Supicu sam skuvala. Mm i S imaju stomacni. T i meni je ostala sarma i meso. Uz to cemo salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.4.2023 12:19:32
|
|
|
|
nata11
|
Za danas imamo kuvani kupus.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.4.2023 14:53:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Mare tražio picu (imamo i krem čorbicu od povrća od juče), zamesila sam testo za njih dvojicu i posebno za sebe (oni neće picu sa integralnim brašnom lol)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.4.2023 8:16:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sinoc sam spremala picu i kolacice banini.Jutros sam mu ispekla ptice posto doruckuje pre skole. Za rucak jos ne znam sta cu ako budem radila duze nesto brzinski..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.4.2023 8:19:04
|
|
|
|
nata11
|
Jao banini bas bih to mogla za vikend.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.4.2023 11:57:38
|
|
|
|
dddaca
|
Kod nas ce opet biti bolonjez. Samo danas umesto makarona ce biti spagete
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.4.2023 12:56:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Americke krofnice ali moram da nadjem lepsi recept za testo. Ovo ko uštipci 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.4.2023 16:50:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Marku filet losos pastrmke i krompirići. Za nas chili taljatele sa dimljenom tunom, sušenim paradajzom i začinima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.4.2023 16:10:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Muški imaju pileću čorbu, za mene samo salata (leblebije, krastavac, paradajz, crveni luk, začini, masl.ulje, limun)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.4.2023 20:08:36
|
|
|
|
milicicak
|
Danas palačinke na sve načine: za doručak američke, za večeru one standardne. Usput još i rolat sa džemom od kajsija i špagete za ručak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.4.2023 21:47:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Za rucak nista, nadjoh punjene paprike u zamrzivacu, o mioe srece 😊 I palacinci za veceru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.4.2023 14:32:18
|
|
|
|
Olga75
|
Danas je dete malo na ekskurziji a nedelja je. Opušteno sam napravila fritatu i od mene odličan nedeljni ručak. Uveče ću da zameseim testo za picu ( ono Anino čuveno jer boljeg nema) i da se nadam da ću potrefiti tajming da bude baar mlaka kad Zver stigne
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.4.2023 14:51:20
|
|
|
|
dddaca
|
Supa od cureceg mesa, peceno curece meso i svinjsko sa krompirom. Stavila sam dosta mesa, da ostane i za sutra, pa cu samo da dodam nesto. Za dorucak przenice, za veceru ce biti sta se nadje iz frizidera.Od mene dosta. E da, sinoc pravila projaru za veceru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.4.2023 15:21:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Fasirane snicle, krompirici, pileca supa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.4.2023 15:25:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Uveče ću da zameseim testo za picu ( ono Anino čuveno jer boljeg nema) Kod nas pileća čorbica od juče, ćevapi i mladi krompirići. Grčka salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.4.2023 16:39:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce sam pravila domacu pilecu supicu za bolesnike i pirinač. Sofiji meni piletina u sosu. Uveče sam pravila slane palačinke. Sutra ce biti supica i punjeni kaneloni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.4.2023 19:16:25
|
|
|
|
Duškić
|
Dzigu ...i povrce razno..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.6.2023 16:00:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo kupili airfryer pa ga isprobavamo ovih dana. Do sada sam pekla batake, mlade krompiriće, punjeni svinjski file, grilovala povrće...baš mi se sviđa. Planiram da kupim i dodatak za pečenje tako da mogu da spremam i klasična kuvana jela u njemu. Danas sam pohovala meso u njemu, lepo je mekano i sočno, a bez prženja u ulju. Kuvala supu (ne u aparatu naravno haha), juče nismo bili kući pa smo poručili obrok salate u burrito madre i ostalo je malo i za danas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.6.2023 16:26:06
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kod nas su danas-njoke od batatata u sosu od povrca. Belo meso sa palentom iz rerne uz to. I salata. Maksimalno jednostavno.Slaze se uz bljak dan.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?