lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/21 [chat] (5.4.2021 16:48:01)
|
IZVORNA PORUKA: Branchyca Lesli, ja sam ih prvi put primetila pre 2 neeelje, dok sam bila u Srbiji, isla sam tad na pregled kod ginekologa gde mi je rekla da je sve ok i da popijem 3, 4 Utrogestana kad krenemo na put, da se ne bi stezao u toku voznje.Tada sam popila samo 2 jer mi se uzasno sapavalo posle leka a morala sam i ja da vozim.Onda je proslo, da bi juce i danas opet oset_ila.Sutra imam pregled kod mog ginekologa pa cu mu reci, iskreno se nadam da ne uticu na grlic. Ne verujem da uticu, narocito ako se retko javljaju, ali neka te pogleda za svaki slucaj. Bh su normalne, materica je misic i jedino sto moze je da se kontrahuje. Kazu da u svakoj narednoj trudnoci ranije pocinju i da se intezivnije osecaju, a tebi je treca trudnoca i vec si presla polovinu, tako da mislim da je to ok. Ako u prethodnim trudnocama grlic nije bio upitan, ne verujem da ima sad nekog razloga za brigu. Leni, super! Nije to kasno. Ja sam u prosloj trudnoci radila sa punih 12, gotovo 13 nedelja. Doduse, tada je pokusavala da me odgovori od prenatalnog i da odradi samo uz + double. Ovog puta nije ni pokusala, tako da sam ga radila odmah u 11. nedelji 😂
|
|
|
|