lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/21 [chat] (3.4.2021 9:39:03)
|
Jabudic 🤗Kako vreme leeeeti! Nije se Maruska bas odavno javljala. Imala je nakon porodjaja problema sa mamom, ali je sad valjda sve ok. Mislim da se sigurno nije javljala mesec-mesec i po. Brancice, predlozila si da je pricuvaju da mi malo imamo vremena za sebe...Ali oni toliko uskacu u toku radne nedelje, da ja nemam obraza jos i za vikend da im “uvalim” dete. Na kraju krajeva, i ja sam je zeljna... Procice i ovo, a onda dolaze nove muke - trebace uskladiti dvoje male dece i njihove potrebe. 🙂. Iskreno, onaj dan sam pukla jer mi se gomilalo od prethodnih dana - umor i nespavanje, dete bilo bolesno, ja se na momente osecam mizerno i na kraju mi izlete nesto sto je licilo na sluzni cep. Premrla sam i naravno popucala po svim savovima... Leptirice, kako kad. Juce i prekjuce za rucak uzaaas. Jedva sam pojela neko meso, a moram jer je sad beba velika i vuce sve sto se vidi po nalazima krvi. Sva sreca mucnina je bila samo trenutna, ogranicena na trenutak dok sam jela.Ali generalno moji organi za varenje lose podnose ovaj finis - mucnine, gorusice, boli zeludac, ovaj put zatvor, a prethodni put dijareja... 🙄 Milena, kako je mali filozof podneo? 😊 Kako su ostale trudnice?
|
|
|
|