lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/21 [chat] (18.3.2021 9:21:13)
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Marija, dobro došla na forum! Kako ste danas, trudnice? Ja sam nešto pospana, valjda ću se razbuditi uskoro. Lesli, vidim da si sama u temi Trudnički meni, pridružiću ti se ja kad odem na odmor i budem mogla stvarno da se posvetim planiranju obroka. Za sad mi se uopšte ne sviđa šta jedem, vodim mnogo manje računa nego pre trudnoće, valjda zato što mi je nivo energije na minimumu i samo mi se jede nešto nezdravo. Još 7 i po sati do kraja radnog vremena [sm=smiley36.gif] Milena, ja da sam pisala do neke 12-14. nedelje moj meni bi bio cips, slani stapici, bake rolls, proja (cisto da ubacim nesto iole zdravo) 😂. Pa u krug 🙄I onda se pitam sto sam se vec ugojila 5-6 kg 🙄Tako da slobodno ti pisi 😁 Coconut, dobro dosla. Marija kako se osecas danas?Sta ti je dr iz Nisa rekao za tu voznju? Ja verujem da EUZ mozes i kod njega da uradis ili da ti on preporuci nekoga ako on ne radi? Ostale trudnice kako su? Leni, krvarenja stala?Brancica, uziva sigurno 😊Leptirice, kakvo je stanje danas? Valjda ne ispustih nikoga... 🤔
|
|
|
|