RE: MaRRtovsko kafanče (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 20:42:50)

Hej Vesi 🤗, pa gde si ti? Kučkamo se, naravno.
Ja želim taj vas sneg, neću pićance. Naša deca su uskraćena snega, bar kod nas ovde na jugu, do Vranja, tamo pada. Jednom smo samo išli na šanka je i kliskanje. Toliko za ovu zimu.

veselicaa -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 20:48:24)

Emice i A i S su online,uglavnom telefon ne gledam.Ne verujem da deca skoro i nisu išla u školu,o učenju i da ne pišem.Mati mi danas pustili Ninu da se izigra na snegu,baš vole i ona i S.

emicaa -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 21:11:36)

Mojabdjeca nikad kao ove godine nisu uzivali u snijegu.Ove godine ga je bas bilo.Ni sama ne znam koliko smo puta bili na sankanju.Tako da,meni ga je na vrh glave.Meni treba sunce.Danas sam se smrzla smrzla.Sutra ce biti isto.Temperatura ne prelazi 4 stepena.

Ivanka ajd da se brzo rijesis muka.Boli li te jos?

Sanjica26 RR -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 21:37:15)

Meni je tesko nesto u stomaku. Nemam pojma koji mi je vrag.

mati, ni kod nas nije bila sjajna situacija sa snegom. 

flamingos -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 22:13:16)

Laku noć želim svima.❤

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 22:42:03)

Bas dve više neću da čitam kad pišete o snegu [sm=smiley36.gif] nepravda. [sm=smiley36.gif]
Meni je celog dana suntavo nešto, još na poslu. Bilo mu je muka u putu pa sam zaspala posle ručka. Sad me nesto guši i tera na kašalj. Uzela sam pumpicu iako nisam jos od izolacije.
Čitala sam da će danas asmatucari biti loše, ali sam mislila da sam blaži slučaj. Kao da mi treba još vazduha.

Sanjica26 RR -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 22:48:25)

Ja nisam asmaticar, ali tacno mi je proradila alergija. Sto kažes ti osecam se suntavo, ali bila sam danaske produktivna.

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 22:55:48)

Ma ja sam na poslu i bila dosta samoinicijativna, upetljala se u tudji posao. Ali me sastavilo oko 12h, da li što sam popila 2u1 posle duže vremena. Ma vreme je. Stari se.
Idem sutra na pulmo i endo, kontrola. A grudi počele da me bole, za pet dana ciklus. Počinje mi Walking dead. Odgledala Naked and afraid, volim i to. Nove epizode.

Sanjica26 RR -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 22:57:58)

Sto volim te nocne trenutke. Mir i tisina. [sm=smiley1.gif]

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 23:14:04)

Ma kakav mir i tišina. Čujem ih raspravljaju ko će da ugasi svetlo. [sm=smiley1.gif]

Duškić -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 7:40:22)

Mati, moji isto. Jos igrali neku igricu zajedno pa ga ona pobedila , nije migao da podnese poraz [sm=smiley36.gif]

Dobro jutro. Kafa.

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 8:46:53)

Jutro zenskaci!
Nisam znala da rade tek od 9h i sada čekam. Noćas sam loše spavala, bebe su plakale.

emicaa -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 8:55:55)

Dobro jutro,T u skoli a D u zabavistu.Ja sama,cekam kumu da pijemo kafu.Mislim oijemo je preko kamere🤣

Mati golace i ja redovno gledam,mnogo zanimljivo

flamingos -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 9:00:27)

Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤

Ivanka 75 -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 9:02:54)

Dobro jutro.

Jos uvek istrazujem mogucnosti masine za ves 😂Ukljucih nesto vesa na brzi program, ono sto nosimo po kuci, nit je prljavo nit mora da, se mulja 2h. Moze 45 min, dovoljno mu je. Za dorucak ce biti przenice. Ako oni iz post expresa ne dodju OPET po paket moram ici do poste. Ima da se ide a posla preko glave. 

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 9:24:07)

Emi jel da da jeste? Ja obožavam da ih gledam, juče trebalo da bude dve ali je bila samo jedna.
Ivanka, ja sam se par puta žalila na prostate i ove iz postexpresa. Mrzi ih što su živi, i umesto da oni rade svoj posao, tebi nametnu da juriš i tražiš.
Ja jos čekam. Dr nije ni stigla a planirala sam svašta nešto da završim.

branki* -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 14:37:40)

masem zene i da se malo promuvam po rr i onda da se bacim na kucu..malopre dosla,bila na posu,pa po decu,a imam i online da radim..jutros bio sneg,sad sunce i nema snega.ludi mart[sm=smiley36.gif]
sutra krecemo moja cerka i ja sa sistematskim,razvukli nam pola meseca.

Sanjica26 RR -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 14:46:29)

Ола. Да махнем.  Данас сам баш пуно часова имала што онлине, што уживо.Баш ме боли глава.

Мах, мах теби бранки. Ја ћу мало да затворим очи. 

branki* -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 14:52:30)

ajde,sanjice,odmori...mene nervira sto nikako da okrecimo,a ne pocinje mi se generalno sredjivanje dok to ne uradimo,a ne mogu vise ..

Ivanka 75 -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 14:54:35)

Idoh do poste jer ovih iz post expresa naravno nema. I tako odem do najblize poste i poljubim vrata. ne radi do 21.3.
A danas 23.3.
Znaci znate sta sam sve gundjala ispod maske [sm=zz_banghead.gif]

Odtabanah do druge poste i srecom svi koji su cekali ispred su bili za MTS ne za postu. Ov=bavih i begaj nazad ali sad busom. [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 15:01:19)

svasta,pa kako onda ne radi[sm=zmeden.gif]ili mi mozak stao..
i ja se jurila sa kurirom,narucila cerki neku obucu na popustu.

flamingos -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 15:32:36)

Ivanka,mogu misliti šta si gunđala ispod maske.Juče sa jednom bakom obavih fin razgovor.Elem,čekaju ispred poštevda plate račune,stanem sa strane,jer čekam da uđem i podignem paket.Reče:"Ne pušraj nokig više(obraća se jednom čoveku koji isto čeka ispred nje).Rekoh joj da imam osnovnu kultutru i da na ulazim preko reda,a da ne čekam za plaćanje,već sam došla da preuzmem pošiljku.Bog zna kako se izvinjava,jer mnogi ulaze preko reda.Hajde mi po jednu kafu,izvolite.Kuvam u Anđelino ime,ljubi je majka,pametnica moja.❤

Ivanka 75 -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 15:47:26)

IZVORNA PORUKA: branki*

svasta,pa kako onda ne radi[sm=zmeden.gif]ili mi mozak stao..
i ja se jurila sa kurirom,narucila cerki neku obucu na popustu.

Ne radi, i ne pise zasto ne radi. A datum im prosao.  Nego srecom nije padala kisa. 
Evo rucah, moze kafa. 

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 16:18:47)

Hej zenskaci! Ja završila sve. Kuckacu kasnije, moram malo u horizontalu. Uglavnom, iznenađena sam da sam za jedan dan uspela toliko pregleda da obavim. Jedino nisam stigla da odem po M i vratimo se kod zubara. To će sa bakom sutra...

emicaa -> RE: MaRRtovsko kafanče (23.3.2021 17:32:40)

Mati,ja sam i svekrvu navukla da ih gleda 😅

Mi posle skole bili na igralistu,pa sam odmah u povrtatku srecka tusirala.Mogla sam ga i u masinu  za ves.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>