RE: MaRRtovsko kafanče (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

flamingos -> RE: MaRRtovsko kafanče (21.3.2021 22:33:17)

Laku noć želim svima.❤

Sanjica26 RR -> RE: MaRRtovsko kafanče (21.3.2021 22:37:22)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ne odradjuje nista, i brufen sam popila i opet tišti 😒

Иванка, како ти је? 

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (21.3.2021 22:51:43)

Laku noć Flam.
Ova kiša dosadila više kod nas. Celog dana pada. Sutra nosim dr rezultat ks, ne znam zašto nije stiklirala gvozdje i bilirubin. A i ja nisam obratila pažnju.

jess021 -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 7:10:30)

Jutro! Dosadila i oba zima vise.

Ko ce kafu? Kuvam nes. 

Milena18 -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 7:47:51)

Jutro!
Može za mene nes, Jess, hvala.
Ovde sneg [sm=smiley29.gif]

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 8:14:39)

Jutro žene!
Kada sam posla na posao bas padao sneg, ali teško da se zadrži, sad je onako, prolicka.
Kažu od petka toplije vreme, videćemo.
Popila sam čaj. Sad nesto računam, za mesec dana, još malo, do 26. popila sam dve kafe samo i to u društvu i nijednu zapalila nisam.

Sanjica26 RR -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 8:15:46)

Bravo mati. To je karakter. Evo i ja ispijam caj i begam na ucenje, jer je pored mojih nemoguca misija. 

emicaa -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 8:16:14)

Dobro jutro,kafu preskacem.Idem da doruckujem

Mati super,bravo
Ja znam da bih nogla prestati,ali sam sigurna i da bih se udebljala,a to ne zelim Tako da ne zelim ni da ne pusim,a i volim 🤣

flamingos -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 9:10:32)

Dobro jutro.Bravo Mati.Ivanka,kako si?Može kafa.❤

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 11:13:59)

Sanjiće, i ja ću uskoro da propadnem od učenja. Još malo imam da se opuštam samo.
Emi, ja sam se iznervirala oko ovih poskupljenja, malo po malo, pa poskupe. Mislim, ne pušim ja ni puno, sama zaradjujem, ne zavisim od toga recimo da li će mi neko dati za cigarete, da se nekome pravdam, ali eto samo taj inat. Preterase ga stvarno. Moja drugarica još nije udata, isto kaže, ja drugih troškova nemam, pa eto to mi je zadovoljstvo. I ja to podržavam. Verovatno će i mene da povuče, kao što rekoh, kafana ili ležaljka, ali za sada nista. Inače puna pakla mi i kući i na poslu. [sm=smiley36.gif]

flamingos -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 11:34:31)

Hajde okupljanje,častim za nagradu.Skuvala sam kafu,izvolite.Sipam šta ko želi da popije.❤

Sanjica26 RR -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 11:38:28)

IZVORNA PORUKA: mati

Sanjiće, i ja ću uskoro da propadnem od učenja. Još malo imam da se opuštam samo.
Emi, ja sam se iznervirala oko ovih poskupljenja, malo po malo, pa poskupe. Mislim, ne pušim ja ni puno, sama zaradjujem, ne zavisim od toga recimo da li će mi neko dati za cigarete, da se nekome pravdam, ali eto samo taj inat. Preterase ga stvarno. Moja drugarica još nije udata, isto kaže, ja drugih troškova nemam, pa eto to mi je zadovoljstvo. I ja to podržavam. Verovatno će i mene da povuče, kao što rekoh, kafana ili ležaljka, ali za sada nista. Inače puna pakla mi i kući i na poslu. [sm=smiley36.gif]

mati, kod nas malo po malo sve poskupljuje. Uživaj dok ne krenes punom parom.🙂

emicaa -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 12:34:17)

Jao,nova nagradna.Sad kad plane forum 🤣 kad pocnu pisati oni,koji samo kad je nagradna imaju vremena 🤣🤣

Sanjica26 RR -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 12:44:09)

Emi, nista novo. 😄

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 12:45:24)

Sanjiće, svakoga dana poskupljuje, po malo, zato se i ne primeti. Pa koliko je samo ulje skočilo...
Emi, ja sam prosto iznenađena što se već uveliko ne piše.
Ja ću svakako do sredine aprila da pišem, posle se odjavljujem na duže. Samo povremeno cu da pisnem nešto ako stignem. Ali redovno čitam.

Ivanka 75 -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 17:05:37)

Dobar dan. Padala jutros kisa mnogo pa ne odoh kod lekara. A i prestalo da me boli. Pijem prolom vodu, pa cu u sredu pre podne verovatno kod dr.

Koliko sam prelezala juce i prekljuce danas s nadoknadila sve. 
Ajte na mladencice 😊

flamingos -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 17:20:05)

Ivanka,,drago mi je da si dobro.❤

emicaa -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 17:41:44)

Ivana nisam ispratila,sta te muci?

Mati bice neobicno kad ne budes pisala.
Ja napravila kafu ali uopste nisam uzivala.Previse je hladno da sjedim na balkonu.Sunce vec danima nije ni provirilo

Ivanka 75 -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 17:53:11)

Emice, izgleda da me pesak muci, bolelo me nekoliko dana. Planiram uz privatno da uradim. 

Duškić -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 19:36:58)

IZVORNA PORUKA: flamingos

Hajde okupljanje,častim za nagradu.Skuvala sam kafu,izvolite.Sipam šta ko želi da popije.❤

Fla sta si dobila? Nisam ispratila.

Ivanka, super da si ok.

Sanjica26 RR -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 19:39:25)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Emice, izgleda da me pesak muci, bolelo me nekoliko dana. Planiram uz privatno da uradim. 

Samo pij prolom vodu. 

flamingos -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 19:51:31)

Duškić,ne smem da reklamiram.Ukratko-rozen kore,slag krem,dekor srca,boja za torte i kolace i silikonsku spatulu.

mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 20:05:06)

Emi [sm=smiley31.gif]
Pisaću ja kada stignem. A mi se kučkamo svakako. Znam kako je bilo prošle god, glavu nisam digla, i kada sam imala malo slobodnog vremena ja sam učila

veselicaa -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 20:19:28)

Mati draga mnogo je lepo kada ti ovde pišeš.Ja te imam na viberu pa ćemo tamo da se čujemo ponekad.
Kod nas sneg napadao toliko da jutros kolima nismo mogli da izadjemo iz naše ulice.Padao je skoro ceo dan.
Hoćete neko piće,nudim i semenke,Emice znam da ih ti voliš.

emicaa -> RE: MaRRtovsko kafanče (22.3.2021 20:33:16)

Vesi evo bas se zanimam sjemenkama 😁Dugo te nije bilo ovde 😊

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>