mama Jo -> RE: Razgovori mama 02/21 (2.2.2021 8:35:08)
|
Jutro. Ja ustala jos poodavno, vezbala, stavila rucak, sad da kucnem koju dok one spavaju jos. Ljisho, javi kako je D? Dusa mala, valjda se nije puno uplasila? I ja imam na temu tih decijih aktivnosti, bas sam htela i u nekoj temi da pisem... Moja J je od septembra krenula na atletiku, secate se mozda i da sam pisala, ona je bila odusevljena bukvalno, nismo propustali treninge.. E onda su lresli u zatvoren prostor, pa zbog korone bila pauza, pa opet menjali lrostor... I sad u januaru isla dva puta, i nema sanse vise. Nece, i nece. Kaze da joj bude jako tesko i da ne moze toliko da trci (treninzi stvarno jesu zahtevni jer najveci broj dece ide vec 2-3 godine)... Ma nema sanse. Hajde nesto drugo, kaze hoce ples. Najavim se na probni cas, sat vremena pre nego da krenemo ona placuci nam kaze da nece. Sad smo je malo pustili... Ona je jako osetljivo dete, i moja mislim da joj jako tesko pada odvajanje od nas. Bukvalno dotle ide. Ni u vrtic nije isla kako treba. Negde mislim da je na atletiku htela da ide jer smo na stadionu mogli da budemo tu za vreme treninga, kako su presli u zatvoreno nije htela. Za ples je pitala jel moze neko od nas da gleda... Ne znam sta da radimo, ali nije da se nisam pomalo opteretila. Sad smo se dogovorili da proba klizanje, ali hoce samo ako i ja budem isla 😔
|
|
|
|