RE: Razgovori mama 02/21 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/21 (4.2.2021 6:50:54)

Dobro jutro. Noc prosla ok. D nije povracala ali P se nesto budio. Ja mrtva umorna. Toliko o mom idem ranije u krevet da se naspavam. 

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/21 (4.2.2021 7:33:54)

Ljishice 😘 Za sve vas 😘😘😘

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/21 (4.2.2021 7:54:17)

Jutro mame!

Tizi, drzi se, mora i ovo jednom proci! 
Ljiso, naspavaces se vec neka 🙃
Ja ustala da pristavim rucak, pa cu do Lidla, juce nisam stigla. Bile smo napolju dao 19h.
Milena, kod nas je juce bilo suncano, danas vec nije. Za vikend kazu 18 stepeni??! Ludilo

mama Jo -> RE: Razgovori mama 02/21 (4.2.2021 8:28:16)

Dobro jutro.
Ljisho, nadam se da ce D danas biti skroz fit... I ti polako, uspeces sve, samk nemoj na ustrb sna, zbog imuniteta 😁
Emice, Sanjice, jeste bolje?
Milena, kako si ti?
Pari, tebe jos i taj tvoj ciklus zeza... Sigurno si napeta i zbog hormona. Ja, isto, treba da dobijem danas ili sutra.

U ponedeljak je bio sneg, juce 13 stepeni i predivan dan, evo danas kao da je malo oblacno. Ludilo, 😄

flamingos -> RE: Razgovori mama 02/21 (4.2.2021 9:39:29)

Ljisho,budite dobro.Loše sam spavala.Mama Jo i ovde je oblačno.Evo me u kuhinji,pa da sredim stan i spremanje za školu.Emice,kako si?Ostale mame?Pozdrav svima.❤

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/21 (4.2.2021 9:57:09)

Dan mame. Ja cu jos malo na posao..
Ona cista il sta vec da mi je izaslo u desnima, kao da pocinje da me boli. Moram zakazati zubara.
Pari jel.morao odmah da krenw, niste mogli da odlozite god.dana. em je dete tek doslo, em ne zna jezik, nije prosustvovao nastavi od septembra, jos nije ni lrosao ceo pripremno predskolski program... Mislim da bi detetu vise prijalo da je ovu god.pauzirao

I zaboravih da napisem. Izgleda da sam dobila danas 19.dan ciklusa. Ne znam sta se desava. Prosli mesec sam dobila 30.dan... nikad mi se ovo desaavalo nije

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/21 (4.2.2021 10:13:02)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Dobro jutro.
Ljisho, nadam se da ce D danas biti skroz fit... I ti polako, uspeces sve, samk nemoj na ustrb sna, zbog imuniteta 😁
Emice, Sanjice, jeste bolje?
Milena, kako si ti?
Pari, tebe jos i taj tvoj ciklus zeza... Sigurno si napeta i zbog hormona. Ja, isto, treba da dobijem danas ili sutra.

U ponedeljak je bio sneg, juce 13 stepeni i predivan dan, evo danas kao da je malo oblacno. Ludilo, 😄

Mama jo hvala sto pitas. Jos nisam potpuno ozdravila. Bice bolje. Sad dodjoh kuci, pa na brzinu da stavim rucak i da ucim. Nisam jos dobila. To me izluđuje. Danas tek ne znam sta imam sve da uradim. Bice veselo. 

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/21 (4.2.2021 10:38:44)

Evo i mene,isto kao i juce.Bas sam se nadala da cu danas biti bez temperature.

Ljiso kako je D?Procitala sam sta ste pisale i pojma nemam

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 7:47:16)

Jutro mame!

Ljiso kako ste? 
Emice? 
Temp od 37.2 je znak da se nesto desava u organizmu, nije mnogo ali nije ni redovno stanje. 
Ja sam juce toliko umorna bila da sam sinoc dremnula u dnevnoj oko 20, vise od 6 sati smo bile napolju, ukupno, dobila sam, smrzla se.... Danas prepodne cemo na Strand

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 7:47:39)

Dobro jutro!
Emice, jesi li bolje danas? Sanjice, ti?
Meni je već danima nos zapušen, a sad ne smem kapi. Uzela sam malopre hipertonični sprej u apoteci, nadam se da će mi bar malo olakšati.
Ja srećna što je petak, pa još lepo vreme. Juče smo bile napolju od kad sam se vratila sa posla do sedam skoro, tako planiramo i danas.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 8:09:25)

Dobro jutro. D je dobro a sad P nagrabusio. Kakio je nocas na 10 min valjda jadan. Nije znao sta ga snaslo. Dobio je 2 probiotika i od 4 nije kakio. Dobro je sad raspolozen. Valjda je proslo. Bas smo se on i ja napatili nocas.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 8:26:59)

Jaoj Ljisho... Znaci definitivno je stomacni. Hajde da danas budete skroz bolje.
Ja sam sinoc konacno dobila, juce ceo dan sam bila katastrofa, toliko me to dobijanje iscrpi, znaci katastrofa.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 8:48:12)

Dobro jutro.

Ljisho, da budete dobro 🤗🤗🤗Sanjice, Emice, da vas brrrrrrzo prrrrrodje 🤗🤗🤗Ja se jedva izvukohviz kreveta jutros. Spava mi se... 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 9:52:52)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Jaoj Ljisho... Znaci definitivno je stomacni. Hajde da danas budete skroz bolje.
Ja sam sinoc konacno dobila, juce ceo dan sam bila katastrofa, toliko me to dobijanje iscrpi, znaci katastrofa.

Necu da se falim😂 ali obicno sam dovoljni pribrana da ne panicim stoga sam logicki zakljucila da D ima stomacni. Zamisli da sam napravila frku i vodila je do neurohirurga.  

flamingos -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 10:25:58)

Ljisho,.Emice,Milena,ostali budite svi dobro.Prelep je dan.Za sutra javljaju 20 stepeni.❤

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 10:56:35)

Ljišo, nadam se da će i kod njega brzo proći kao kod D.

Flamingos, hvala. Nisam ja bolesna, meni je zapušenost nosa normalno stanje, samo nekad bude malo bolje, a nekad gore 😁

pari -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 13:15:05)

Emice, kako si?Sanjice?Ljišo,kako deca?Milena..drži se.  Ostale mame,kako ste?
Ja se jutros opet probudila u pola 6 kao i juče i kraj...Mi smo juče u pauzi uživali napolju...sneg i sunce... Ostalo vreme škola, domaći, igranje...

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 15:41:00)

Ja sam isto,jutros sredila stan i hocu padnem na nos.Lezim,tako bih rado zaspala.

Kako ste djevojke?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 16:05:24)

Emice,i pored temp moras stan da sredjujes.

Pari,snalazite se,uhodavate.Bas sam se umorila danas..dosla kuci,a J skupila sav ves,pocistila,zategla krevete..deda je uzeo pre spavanja i ostavio ih same i one sredile kucu🤩

pari -> RE: Razgovori mama 02/21 (5.2.2021 16:14:24)

Von, bravo za devojčice!

Ja stavila ručak da se kuva...sad nam je pauza sa časovima još sat i po pa imamo tri časa još ..imamo i dosta domaćeg...

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/21 (6.2.2021 7:59:53)

Jutro mame!

Emice, kako si? 
Ljiso, kako je P? 
Mislila sam sa cu ranije ustati ali nisam mogla. Juce prepodne na Strand, pa na plivanje, pa kuci, pa kod sestre, njenom sinu 18. rodjendan, pa jos kuci ispekla kore za tortu.. Ne znam ni ja kako. U gradu guzva, kolaps, ali uspele smo sve. Ne znam sta cemo danas, mm ima posla pa ne verujem da cemo negde sa strane. 

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/21 (6.2.2021 8:36:31)

Jess bas ste bili vredni!

Ja da podmesum leb pa na pijac da odem. Dok nike nestao sir kod one zene 😊

flamingos -> RE: Razgovori mama 02/21 (6.2.2021 10:00:09)

Dobar dan.Aha Milena,ok.hajd da budeš dobro i ti i svi.Evo ja zanesila za štrudlu,kuvam ručak,mašina pere.Prelep je dan.Emice,kako si,kakva je situacija?Pari,ljubim vas puno..Prijatan vikend.Pozdrav svima.❤

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/21 (6.2.2021 11:11:16)

Dobar dan, mame ! 
Pari, znači uhodavate se polako, drago mi je zbog toga. 
Mi napravile ledene kocke, sad ćemo malo u šetnju, divno je vreme. 

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/21 (6.2.2021 11:26:24)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Emice,i pored temp moras stan da sredjujes
Von to je problem sto ne mogu gledati neuredno.Koliko god da sam bolesna stan mora biti sredjen 🤦‍♀️ Cekam da mm zavrsi usisavanje oa da prebrisem podove,eto koliko sam ludaZene hvala sto pitate,ja sam isto.Ali djeca su dobro

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>