branki* -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/21 [chat] (19.2.2021 15:52:43)
|
nisam kopirala i izbaci me[sm=hudicek1.gif] milena,meni je sve apsolutno 10 godina unazad dar,jer i dalje mi je sve cudo jer imam samo 1 kilavi jajovod i onda ,nisam verovala ni da cu imati spontani,pisala sam vec,a tek posle njega,kako bude,bas sam opustena. realno,nisam ocekivala da cu uopste zatrudneti posle onog spontanog od letos,secam se sta mi je dr u visegradskoj rekao-bez laparoskopije,vi ste kandidat za vto i tad mi odstranili jajovod jedan.svaka trudnoca posle mi je kao cudo.a,evo,desavaju se. poucena iskustvom i savetima naseg maslacka,bice kako treba. lesli,da,ja cu vrv i na porodjaj da odem ,a da pritom imam jos nesto da odradim i obavim za posao [sm=smiley29.gif] brancice,koja si ti nedelja? ja sam sa sinom,koji je bio vto i moja prva trudnoca,apsolutno svuda i stalno zavirivala.to je bilo u meni...kao sudnji dan,kao da me nema posle.sa cerkom je bilo vec drugacije.a ,i posle...ali,da...normalno je.kad nesto zelis i kad strahujes,pa ajde sad iskljuci se i budi kuler. meni je ovo vec peta trudnoca..
|
|
|
|