lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/21 [chat] (27.2.2021 14:27:14)
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Srećno, Maslačak ! 😘 Devojke, da li ste vi u trudnoćama uspevale da nađete način da malo ublažite mučnine? Djumbir u prahu, razmucen u malo vode.Meni je to pomagalo, ali mi je jelovnik i pored toga bio jako siromasan, jer mi se gadilo bas mnogo stvari koje inace volim. I slane grickali - cips, ali to pruza samo trenutno olaksanje, djumbir je meni bio nesto efikasniji. Maslacak srecno u ponedeljak! Sto se anemije tice, ja mislim da ovo nije anemija. Eritrociti i hemoglobin su skroz ok. Nisu idealni, ni blizu onoga kako je van trudnoce, ali za 25 nedelja mislim da su brojke solidne.Hoce da mi da gvozdje zbog snizenog feritina tj. jer se depoi prazne. Pocela sam sa crnom cokoladom, jutros na silu pojela 2 kuvana jaja, bez mlecnih proizvoda (to mi je najteze ☹️) za dorucak i popila ovo sto mi je do sada dodavala. Samo da izbegnem tu tothemu 🙏Shvatih da je moja mama to pila. Njoj je pravilo katastrofu u stomaku, a i ja imam oset_ljiv zeludac na nju tako da mislim da ne bih mogla da to pijem. I ovako nekad posle obroka imam senzacije kao da sam kamenje u zeludac natrpala, da me neko probada po stomaku... Mi bili napolju. Smrzla sam se. Deluje da nije mnogo hladno, ali duva neki vetar pa to menja utisak.
|
|
|
|