RE: Vakcinacija Covid -19 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (22.2.2021 19:29:46)

Do ujutru ce proci nadam se 🤗

Sanjica26 RR -> RE: Vakcinacija Covid -19 (22.2.2021 21:38:10)

Моја професорка је исто добила од кинеске темп. али јој је трајала један дан. 

Duškić -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 7:37:10)

Maraj, da sto pre prodje temp.
Ima li novih vakcinisanih?

Milena18 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 8:11:23)

Maraj, jesi li sigurna da je reakcija na vakcinu? To ti traje već 3-4 dana, zar ne? Možda si zakačila neki virus usput, deca donela iz vrtića ili tako nešto.
Moja rođaka je imala povišenu temperaturu posle druge doze Fajzerove vakcine, ali samo dan i po.

Ivanka 75 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 9:06:47)

Milena, to je i meni palo na pamet. 

Maraj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 10:10:19)

Pa ne znam... nisamdo sad imala ovakve reakcije. Tj nisu deca donosila. Pojima nemam. Evo malo pre izmerih 37.1 a sva sam smlacena bas kao da imam grip
Da.... danas mi je 4.dan od primanja vakcine

gagana83 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 10:22:52)

IZVORNA PORUKA: pari

Mog druga i njegovu ženu iz Ns su zvali danas da dođu sutra...oni imaju 40tak god, normalnog zdravstvenog stanja ...

Baš ide brzo

Moj brat od tetke se pre dva ili tri dana prijavio, danas dobio poziv. 40 godina, potpuno zdrav.
A moji svekar i svekrva čekaju već više od mesec dana, oboje su 57 godište. Svekar je bubrežni bolesnik, ide na dijalizu, što sam i naglasila kad sam ga prijavila, ima stentove, šećer, operisao je aortu... Prijavila sam ih za bilo koju vakcinu.
Isti grad je u pitanju. 
Muž i ja smo prelomili i prijavili se za Fajzer.

milicicak -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 11:14:18)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pa ne znam... nisamdo sad imala ovakve reakcije. Tj nisu deca donosila. Pojima nemam. Evo malo pre izmerih 37.1 a sva sam smlacena bas kao da imam grip

Maraj, jedine ljude koje znam da su imali temperaturu tako dugo su oni koji su bili u inkubaciji, tj. bili su zaraženi virusom kad su primili vakcinu.
Ja bih na tvom mestu zvala kovid ambulantu da pitam šta i kako

nata11 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 11:30:01)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Maraj, jedine ljude koje znam da su imali temperaturu tako dugo su oni koji su bili u inkubaciji, tj. bili su zaraženi virusom kad su primili vakcinu.

I ja. Poznajem dve zene koje su imale te simptome, primile vakcinu a da nisu znale da su pozitivne.

vonavoj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 11:31:40)

Maraj,vec dugo traje sad temperatura...

Duškić -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 12:00:13)

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: milicicak

I ja. Poznajem dve zene koje su imale te simptome, primile vakcinu a da nisu znale da su pozitivne.

Teba da se javis dr. moj drug 5 dana nakon revakcinacije opet pozitivan i opet ista terapija.

Maslacak15 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 12:29:47)

slazem se. treba iskljuciti tu mogucnost....ako mozes testiraj se u covid ambulanti.

Maraj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 12:31:09)

Hvala drage. Videcu gde mogu i da se testiram...
Ostala sam danas kuci, ne odoh na posao...

Maraj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 13:33:42)

Cula sam se sa dr koja radi u covid ambulanti. Rece mi da sacekam jos sutra, 5.dan pa da uradim krvnu sliku i crp, da vidimo da li se nesto desava

Misha i Ljisha -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 14:42:45)

E Maraj bas bezveze. Valjda ce te proci. Ali svejedno kod dr. Virus je podmukao. Mozda mislis da mozes da guras sa tom niskom temp ali onda kurslus posle par dana

marketing RR -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 15:16:03)

Koja vakcina je najbolja za žene koje bi da zatrudne

Da li je pametno primiti vakcinu kad planirate bebu? I koju? Koliko je najbolje čekati od vakcinacije do začeća? Epidemiolog prof. dr Zoran Radovanović daje odgovore na ova pitanja.

“Što se vakcine tiče, ne postoji univerzalan odgovor jer ne postoji jedna vakcina, to su velike razlike. U svakom slučaju, ja nikad ne bih pravio pitanje oko mrtvih vakcina, poput kineske. S njima nema razloga za strah.”

Profesor ima odgovor i za sve žene koje se možda pitaju kako dalje jer su u isto vreme i vakcinisane i zatrudnele.

“Osnovno je da mlada osoba koja je vakcinisana, pa je zatrudnela treba da nastavi trudnoću. Naopako da počne da razmišlja o prekidu… Nema nikakvih indicija da će tok ili ishod trudnoće biti nepovoljni.”

Posle ruske i AstraZeneke tri meseca pauze do bebe

PROČITAJ CEO TEKST ...

bubulence -> RE: Vakcinacija Covid -19 (23.2.2021 22:40:56)

Moja mama je danas trebala da primi revakcinu. Posto su u izolaciji (sutra se zavrsava) iako nisu bili zarazeni, odgodili su joj revakcinu za 30 dana. Da li neko zna da li to tako moze? Hoce li revakcina imati smisla posle vise od 50 dana?

Sanjica26 RR -> RE: Vakcinacija Covid -19 (24.2.2021 9:48:18)

Cula sam se sa dr koja radi u covid ambulanti. Rece mi da sacekam jos sutra, 5.dan pa da uradim krvnu sliku i crp, da vidimo da li se nesto desava

Maraj, kako si? 
Bubi, ako imas opciju vracanja kanala. Pusti jutarnji program na rts-u. Bas su pricali o tome. 

Sanjica26 RR -> RE: Vakcinacija Covid -19 (24.2.2021 9:49:24)

To je bilo u ponedeljak na pocetku. 

Ivanka 75 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (24.2.2021 9:52:55)

Bubi, u Velikoj Britaniji produzavaju revakcinu do 6 nedelja samo da bi sto vise ljudi primilo prvu dozu.

Maraj -> RE: Vakcinacija Covid -19 (24.2.2021 10:46:14)

Ja sam u covid ambulanti. Cekam pregled. Ne odoh ni danas na posao. Bar da odradim test, ako budu hteli da me testiraju.... samo da i ovde ne pokupim nesto...

Duškić -> RE: Vakcinacija Covid -19 (24.2.2021 10:53:39)

Sad samo budi strpljiva. Primice te naravno.

Ivanka 75 -> RE: Vakcinacija Covid -19 (24.2.2021 10:54:56)

maraj, strpljivo, bitno da si stigla do lekara.

mati -> RE: Vakcinacija Covid -19 (24.2.2021 11:14:59)

Maraj, jel i dalje imaš T?
Edit: SAD sam videla da si pisala u razgovorima. Javljaj...

bubulence -> RE: Vakcinacija Covid -19 (24.2.2021 11:15:14)

Ja sam u covid ambulanti. Cekam pregled. Ne odoh ni danas na posao. Bar da odradim test, ako budu hteli da me testiraju.... samo da i ovde ne pokupim nesto...

Moji su zbog kovid ambulante morali 2 nedelje u izolaciju. Nisu bili pozitivni ali zbog prisustva medju zarazenima su dobili 14 dana izolacije. Nadam se da ti neces morati jer vidim da nije svuda isto. Kod nas npr ne moraju, eto, u SM mora.Sanjice, sada cu bas vratiti da pogledam 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>