choopa choops -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 0:08:34)
|
Ja sam mojima pretezno uzimala da budu zatvorene naprijed, a opet i da budu malo "šupljikave" da bi noga mogla da diše. Ne znam koje bih ti preporucila, jer moji godinama vec nose Bambi (prvo sam im kupovala, pa sam bila odusevljena i ondasmo ih drzali, a sada nam je ostalo toliko da ne mozemo da ih prodamo ni ispod nabavne cijene, pa ih moja djeca nose, godinama [sm=jezicek.gif]), a ovim starijima uzimam još po neke gdje stignem tipa Zara, HM, Deichmann.... Nisam bila zadovoljna sa Cicibanom i Chiccom, ne u smislu da unutra nisu bile dobre, zapravo bile su super kozne i ulozak, ali s vanjske strane bi se baš brzo uništile [sm=zmeden.gif] E sad da li smo tako potrefili model ili je nesto drugo bilo u pitanju, ne znam, ali nisam vise kupovala....Isto u Deichmann su loše, ali su bar jeftine pa s obzirom da se brzo unište i dosade, mi uzmemo nove [sm=smiley1.gif] Uzimala sam za L i u Bata-i, nisu bile lose. Edit: E da, Ana me podsjeti, i Grubinove sam uzimala za M, super su! [sm=bravo.gif] Samo moraš da znaš da su im kalupi manji, tipa ako nosi 25, moraš njihov 26 il icak i 27.
|
|
|
|