RE: Dečija obuća (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (12.4.2017 8:56:22)

Gledam ovih dana razne sandalice za V ...pa se razmisljam da li da uzmem anatomske ili ne...toliko polemike ovih dana oko toga [sm=zmeden.gif]

Duškić -> RE: Dečija obuća (12.4.2017 9:23:32)

Ja nikako da skoknem da pogledam trebaju mi i sandale i patofne.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (12.4.2017 9:24:53)

Mi patofne uzeli u Metro autlet za smesne pare!

Duškić -> RE: Dečija obuća (12.4.2017 9:27:25)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Evo Dorinih patikica

[img]https://s23.postimg.org/y3oqrre8n/IMG_1720.jpg[/img]

I mi imamo takve..Ja kupila sebi samo bez tog gore lepljenja . Dodjem kuci ona ih obuva i odusevljava se folirant. .Mama me pitala u medjuvremenu sta da joj kupi, ja se setim da sam videla te i posalje mi pare i kupim i njoj. Tako da nam je to poklon od bake..

Duškić -> RE: Dečija obuća (12.4.2017 9:30:37)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mi patofne uzeli u Metro autlet za smesne pare!

Tamo nisam ni svracala, eto ideje. Uzimala sam na "Decijem sajmu" to je sad pocetkom maja lepe, a nisu ni skupe ..pa sve razmisljam da sacejam jos dve nedelje. A imaju i sandale i svasta..

IvanaSK RR -> RE: Dečija obuća (12.4.2017 9:50:04)

Ja se ne opterećujem da li su anatomske ili ne.. Kupicu one koje mi se svide i ne budu previse skupe.
Patofnice smo dobili Ciciban od drugarice, oni su ih dobili nove, ali ih je sin izuvao pa ih nisu ni koristili. Ni mi ih ne nosimo stalno,vise sam da ide u carapicama.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (13.4.2017 20:48:17)

Posto smo ovih dana sve vise u pokretu ( citaj po citav dan [sm=smiley36.gif]) danas smo bili da kupimo nase prve sandaline!
[img]https://preview.ibb.co/cTNoD5/20170413_200738.jpg[/img]

Milena18 -> RE: Dečija obuća (14.4.2017 10:04:32)

Anck, baš su lepe!
Ja sam nešto čitala da obuću treba kupovati tek kad beba počne da hoda samostalno, a da do tada ide bosa, tj. u čarapicama. M je počela pomalo da hoda uz nameštaj, ali se baš kliza iako imamo čarapice sa onim gumenim delićima na stopalima koji baš tome služe - da se beba ne kliza. Ne znam da li da joj ipak kupim neke patofne.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (14.4.2017 10:50:37)

V vec neko vreme set_a sa nama po ulici u nekim patikama/patofnama ne znma ni sta su, ok su ravne ali bojim se oko clanka nisu cvrste a po kuci se vec pusta sam, tako da je pravo vreme bilo. Al po kuci se ubija po parketu a nigde ne nalazim onaj silikon il sta je da mu zalepim na carapice. A da ide obuven necu.

IvanaSK RR -> RE: Dečija obuća (15.4.2017 20:13:09)

Anck, bas, bas su lepe.
Milena, i moja se kliza po kuci, al joj slabo obuvam patofnice, vise je u carapicama. Ako mislis da joj trebaju, uzmi, ti najbolje znas.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (15.4.2017 20:20:19)

Hvala Iv
Mi ne nosimo cipelice po kuci , i nikad i nismo. Samo carapice. Obucu samo napolje.

dunja RR -> RE: Dečija obuća (10.6.2017 21:43:19)

Mame dečaka, koje sandalice da uzmem S? Moram to rešiti naredne nedelje,

Da li da budu sa otvorenim prstima napred, ili zatvorene?

Koje da gledam, dajte predlog za brend, ako ste nekim zadovoljne?

Htela sam Imac (imamo njihove čizme i odlične su), ali nema malih brojeva u Bg ...

Duškić -> RE: Dečija obuća (10.6.2017 23:54:38)

Ja sam uzimala, baldino, ciciban, mihajlo, polino..ma i one pablosky sandalice (mislim da sam njih najskuplje platila) ...nije ni bitno. Sad planiram da pogledam i neke Markos. . Meni je bitno da budu napred zatvorene zbog prstica i da drze lepo zglob.

Ana RR -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 0:04:03)

Suzi, mi kupujemo Grubinove.

choopa choops -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 0:08:34)

Ja sam mojima pretezno uzimala da budu zatvorene naprijed, a opet i da budu malo "šupljikave" da bi noga mogla da diše.

Ne znam koje bih ti preporucila, jer moji godinama vec nose Bambi (prvo sam im kupovala, pa sam bila odusevljena i ondasmo ih drzali, a sada nam je ostalo toliko da ne mozemo da ih prodamo ni ispod nabavne cijene, pa ih moja djeca nose, godinama [sm=jezicek.gif]), a ovim starijima uzimam još po neke gdje stignem tipa Zara, HM, Deichmann....

Nisam bila zadovoljna sa Cicibanom i Chiccom, ne u smislu da unutra nisu bile dobre, zapravo bile su super kozne i ulozak, ali s vanjske strane bi se baš brzo uništile [sm=zmeden.gif] E sad da li smo tako potrefili model ili je nesto drugo bilo u pitanju, ne znam, ali nisam vise kupovala....Isto u Deichmann su loše, ali su bar jeftine pa s obzirom da se brzo unište i dosade, mi uzmemo nove [sm=smiley1.gif]

Uzimala sam za L i u Bata-i, nisu bile lose.

Edit: E da, Ana me podsjeti, i Grubinove sam uzimala za M, super su! [sm=bravo.gif] Samo moraš da znaš da su im kalupi manji, tipa ako nosi 25, moraš njihov 26 il icak i 27.

Mariya -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 0:28:35)

Ja bih rekla kao choopa, da su zatvorene ili "šupljikave ", da mu ne isključuje prstići napred, a i manje ulazi prljavština, pesak, kamenčići u cipelu tj sandale.
Choopa, pa mislim da nisu sve loše u deichmanu, one Bobby i cupcake nisu nešto, baren shoe su onako, osrednje a elephanten su meni super cipelice! Lepe, udobne, kožne, kad god mogu te uzimam devojčicama. Cena im je sasvim prihvatljiva.

choopa choops -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 0:33:42)

Da,da Mariya, jedino Elephanten su OK, ali ove ostale, jeftinije su sve koliko para-toliko muzike.

dunja RR -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 1:01:36)

Hvala vam puno stvarno!

I meni se čini da su bolje zatvorene, jer smo mi veliki ulični hodači [sm=smiley36.gif], bez zeze, puno hoda, i nekako mi deluju bezbednije, za prstiće, a i što kažete, zbog prljavštine. Znači zatvorene.

Za Grubin, nije mi palo napamet da oni imaju dečje! Ja Grubinke leti ne skidam.

Anči, imaju znači Grubin male brojeve, i zatvorene sandale? Idem u ponedeljak da pogledam obavezno.

dunja RR -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 1:03:04)

IZVORNA PORUKA: Duškić
Sad planiram da pogledam i neke Markos. . Meni je bitno da budu napred zatvorene zbog prstica i da drze lepo zglob.

Mi smo prošlog leta uzeli Marcos zatvorene, i ok su bile, Ne znam zašto sam ih otpisala ove godine, a blizu nam je radnja njihova, pogledaću možda i kod njih opet.

suzi kju -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 5:51:13)

Mi smo kupili polusandalice Marko's i odlične su.
A i ja ne znam ima li grubin tako malene brojeve, ja nosim njihove klompe na poslu i japanke kod kuce, super su.

Duškić -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 7:26:20)

Ja sam u trudnoci uzela GRubin sandale za mene, tad sam gledala iza cerkicu , ali uglavnom su bile sandalice u onoj radnji. Da , manji je kalup i secam se , narucila sam ih preko apoteke jer su bile dosta jeftinije nego u njihovoj radnji na bulevaru.

Ana RR -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 11:09:56)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Anči, imaju znači Grubin male brojeve, i zatvorene sandale? Idem u ponedeljak da pogledam obavezno.

Suzi, vidi na njihovom sajtu. Meni su one zakon i Marku odgovaraju. I neuništive su [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 11:31:52)

Jeste, i ja mislim da na sajtu ima manjih brojeva.

dunja RR -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 13:45:01)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Suzi, vidi na njihovom sajtu. Meni su one zakon i Marku odgovaraju. I neuništive su [sm=smiley36.gif]

Anči, gledala sam sada, ali su im sve otvoreni modeli, samo jedan je zatvoren, ali samo bele, roze :(

choopa choops -> RE: Dečija obuća (11.6.2017 14:31:34)

Pa bio je model i kao zatvorene njihov. Koji broj nosi Sava?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 94 [95] 96   Sledeća stranica >   >>