Mariya -> RE: Dečija obuća (24.10.2016 17:24:13)
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ja sam se zeznula sa kupovinom cipela za boku.totalno su nepotrebne.mogla je do skoro da ide u patikama ili gumenim cizmama kad je kisa,a sad vec bih mogla da joj obuvam duboke za sneg.ovako sam joj uzela cipele koje sad nosi,ali kad dodje zima,nece moci njih,vec opet moram cizmice da joj kupim ili duboke cipele.ali,gotovo sad.. Ja isto tako kupujem mojim devojčicama gomilu cipela, desi se da neke obuju svega nekoliko puta. Uvek imaju papuče, pa leti sandale i to 2 para - lepe i za napolje, pa cipele ako je hladnije ili pada kiša, patike za napolje, lepe cipele i cipele za napolje, gumene čizme, zimske postavljene čizme - opet lepe i za kući[sm=smiley36.gif] Imaju previše cipela, kao i ja,ali šta ću kad ih volim. Inače im ne kupujem preskupe cipele, prva 2-3 para kad prohodaju da, posle druge godine već ne. Gledam da im kupujem na popustima, kupim i unapred, br. veće ako su na sezonskim sniženjima. Tako sam za L kupila u maju kožne cipele za 1700 din koje sad nosi u vrtić. Patike sam kupila za 1250din, Champion. Pa mi onda nije žao ako ih ne iznosaju . Sad sam uzela u Deichmannu Elephanten cipele za H, kožne, prezadovoljna sam, lepe su, udobne, lake za obuvanje i vidim da lepo hoda u njima!
|
|
|
|