Anoniman -> RE: Dečija obuća (17.6.2010 17:27:51)
|
IZVORNA PORUKA: Leee Drage mame, Da li neko zna gde u Beogradu mogu da pronadjem Crocs papucice, npr. broj 21 ili 22? I da li neko ima iskustva sa njima? Već dve godine kupujem sinu Crocs-e. Prošlogodišnje: KLIKNI, To je najmanja veličina, 6-7, što je kompatabilno sa 21-22 Ciciban (otprilike), ove godine smo kupili 8-9 (a nosi 23-24 Ciciban, zavisi od modela, i 23,5 Nike). Ovogodišnje su iste kao i prošlogodišnje (naravno), samo šerpa plave (jedan komad je samo ostao u te dve radnje u odgovarajućem broju, zato smo uzeli šerpa plave). U Novom Sadu su se prodavale u jednoj apoteci na Spensu i u TC Dalton u BeoSportu. Na oba mesta ostalo je samo probrano, i rekoše mi da neće dobijati, jer će neko da uzme zastupništvo za naše tržište, pa se to čeka. Navodono će slovenci uleteti. Uglavnom, ako znaš gde u BG ima BeoSport, idi vidi dal još imaju. U NS su imali još jedan komad tih baš najmanjih sa štampom Spiderman-a. Slične sam viđala u Office Shoes, ali ne znam kakav je kvalitet, u smislu da se u originalnim Crocs-ama znoje noge po malo, ali ne smrde, a ne znam kakve su te iz Office.
|
|
|
|