prase -> RE: Dečija obuća (22.3.2010 12:11:31)
|
IZVORNA PORUKA: Dora Joj, meni su te Crocs toliko odvratne, obećala sam sebi da ih nikad neću natakariti deci na noge[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Ali kad izračunam koliko me košta da im kupim po dva para nekih lepih- jedne za paradu i jedne za plažu i vodu a da su naravno kvalitetne, plus patike koje im uskoro moram kupiti jer su im one od jesenas knap, onda to dođe kao da imam stonogu! Bolje da kupim po Crocs vidim da ih deca nose u svim prilikama (osim kad je hladno) i na čarape...moderne su, baš me briga. Patike im svakako moram kupovati ovih dana. Lu, jesu li ono adidas? Super su. Ako nije tajna, gde si ih kupila i koja im je cena? Pazi, meni su one bile odvratne na prvi pogled. Videla sam ih pre 5-6 godina, tada su bile hit u inostranstvu i svi su ih nosili u svim prilikama. I staro i mlado, i na carapu i na bosu nogu, i na posao i na pijacu... Grozila sam se od toga. Onda sam u prosloj trudnoci postala ocajna sa oticanjem nogu na mahove i trazila sam sta bi mi najvise odgovaralo... Na nagovor okoline sam kupila Crocs i nisam se pokajala. Valjda ljudi zaborave kako su ruzne kada pocnu da ih nose. Valjda su zbog toga one meni sada lepe, zato sto znam kako mi noga uziva u njima. A sto se tice dece... pa, ona i ovako i onako do nekog uzrata nose ono sto im mi stavimo na noge [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|